Strømsparetips for hjemmekontorer

Jul 20, 2022 | Diverse


Ettersom folk fortsetter å jobbe hjemmefra, har det aldri vært viktigere å vurdere energieffektivitet for hjemmekontoret. Mens energikostnadene en gang kan ha vært lavere for de fleste hjem i løpet av en typisk arbeidsdag, har energiforbruket for de fleste eiendommer økt på grunn av antall personer som jobber hjemmefra på heltid. Som en ledende leverandør av elektriske boligtjenester, inkludert belysningsinstallasjoner for hjemmekontorer, vet teamet hos Expert Electric hvor viktig energieffektivitet er for kontorer. Derfor har vi samlet noen strømsparetips for hjemmekontorer for å hjelpe deg med å redusere energikostnadene dine uten at det går på bekostning av komfort eller produktivitet.

Lær om 3 grunner til at du trenger en reservegenerator til hjemmet ditt.

5 måter å spare strøm på hjemmekontoret ditt

Hvis du vil spare strøm og redusere energikostnadene mens du jobber hjemmefra, bør du vurdere følgende teknikker og tips:

1. Bruk naturlig lys og effektive pærer

Hvis hjemmekontoret ditt får mye naturlig lys, kan du kanskje jobbe komfortabelt uten å slå på lys det meste av dagen. Hvis du trenger å slå på lysene, sørg for å bruke CFL eller LED-pærer. Disse pærene gir eksepsjonell lysdekning samtidig som de produserer mindre varme og bruker mindre energi enn fluorescerende pærer, og sparer penger.

2. Bruk effektiv teknologi

Teknologien du bruker på kontoret kan ha en betydelig innvirkning på energiforbruket ditt. I de fleste tilfeller bruker bærbare datamaskiner omtrent 50 % mindre energi enn stasjonære, noe som gjør dem til et effektivt valg for de fleste jobber. Hvis du bruker skjermer eller andre enheter mens du arbeider, bør du vurdere å velge moderne høyeffektive enheter, siden de bruker mindre energi samtidig som de leverer et høyt ytelsesnivå.

3. Kontroller varme- og kjølesystemene dine

Mens varmeapparatet eller luftkondisjoneringen sannsynligvis var av i løpet av dagen mens du var på jobb, må den nå være på det meste av dagen for å holde plassen komfortabel. For å sikre at kontoret ditt holder en akseptabel temperatur hele dagen, bør du vurdere å investere i en smart termostat. Disse enhetene lar deg holde hjemmet ditt komfortabelt samtidig som du optimerer effektiviteten for ditt HVAC-system.

4. Skriv ut kun når det er nødvendig

Skrivere bruker overraskende mye strøm mens de skriver ut, spesielt for store jobber. Med så mange effektive programmer og digitale visningsalternativer tilgjengelig for dokumenter, er utskrift ikke på langt nær så vanlig eller nødvendig som det pleide å være. Spar strøm og ressurser ved å skrive ut bare når du trenger det.

5. Slå av enhetene dine

Enhetene dine skal bare bruke strøm mens de er nødvendige for arbeid. Når dagen er over, sørg for å slå av enhetene og koble fra den bærbare laderen. Dette vil sikre at datamaskinen, skjermene og andre gjenstander ikke trekker overflødig strøm når de ikke er i bruk.

For å lære mer om våre bolig- og kommersielle elektriske tjenester, ta kontakt med teamet hos Expert Electric. Vi kan nås via vårt online kontaktskjema og vil gjerne svare på alle spørsmål du måtte ha angående våre tjenester eller detaljene i prosjektet ditt.

Kilde