Swarfega er på jakt etter Storbritannias Toughest Trade

Feb 8, 2023 | Diverse


Swarfega er på jakt etter Storbritannias Toughest Trade

Hudpleieeksperter Swarfega har begynt sin årlige jakt på Storbritannias tøffeste handel! Det var mekanikere som tok kronen i 2019, fulgt av bønder i 2020, fiskere i 2021 og bønder igjen i 2022, med landbrukssuperstjernen Eleanor Gilbert som kjempet for en hardt tilkjempet kamp på sosiale medier mot bidrag fra trekirurger til ingeniører!

Siden konkurransens lansering i 2018 har håndverkere over hele landet sendt inn bilder av sine tøffeste oppgaver i håp om å bli hedret som Swarfegas tøffeste handel.

Etter fem høyt belastede konkurranser er Swarfega igjen på jakt for å finne ut om bøndene kan pløye gjennom konkurransen for tredje gang, eller om en annen handel kan slå dem av pallen!

Det sier seg selv at elektrikere står overfor noen av de tøffeste oppgavene. Rørleggere og mekanikere tror kanskje de har det vanskelig, men ingen av dem har det samme presset om å sørge for at ingenting går galt? Sørg for at du roper om handelen din og send inn et bilde til Swarfega som viser hvorfor det å være elektriker er så tøft som det kan bli.

Lansert mandag 30th Januar 2023, konkurransen varer til mars 2023. Swarfega vil utfordre håndverkere til å legge ut et bilde av seg selv eller en kollega som kjemper mot sin tøffeste oppgave på Swarfega Facebook- eller Twitter-side, sammen med hashtaggen #ToughestTrade og en kort grunn til hvorfor de tror deres handel bør toppe konkurrentene i 2023!

Å velge den tøffeste handelen er en vanskelig oppgave i seg selv, så for å sikre at hver handel har en rettferdig kamp, ​​vil Swarfega-teamet velge de 4 beste bidragene og deretter legge det til en offentlig avstemning på sosiale medier for å finne vinneren. Vinneren vil motta 200 pund i Amazon-kuponger og handelen som vinneren representerer vil bli kronet som Swarfegas nye tøffeste handel for 2023. Andre nummer to på plassene 2-4 vil også motta en Amazon-kupong på 50 pund.

Tror du at du har det som trengs? Legg ut bildene dine på de sosiale mediekanalene nedenfor:

Vil bøndene miste kronen? Kan en ny handel komme på pallen? Sørg for å holde øye med Swarfegas kanaler for å finne ut!

Se de fullstendige vilkårene herKilde