Tamlite Lightings arrangement Let’s Talk About Light

Dec 1, 2022 | Diverse


Tamlite Lightings arrangement Let's Talk About Light

Å drive en dypere forståelse av de vidtrekkende virkningene av intelligent betraktet lys og belysning var fokus for en svært vellykket en-dags tankelederbegivenhet på Londons ikoniske spillested The Shard.

Med et prestisjefylt utvalg av foredragsholdere, som inkluderte den nåværende og tidligere presidenten for CIBSEs Society of Light & Lighting, Tamlite Lighting’s La oss snakke om lys arrangementet var vertskap for nesten 60 av Storbritannias ledende lysdesignere og rådgivende ingeniører.

Deltakere, inkludert representanter fra Hoare Lea, Ridge & Partners, Buro Happold og Elementa Consulting, ble behandlet på en hel dag med informativt innhold, som dekket et bredt spekter av miljø- og bærekraftspørsmål, samt menneskers helse og velvære. Kraften til lys – både naturlig og kunstig – var det sammenhengende temaet som gikk over alle fire øktene.

“Det er helt klart en appetitt på å høre fra de ledende ekspertene og lederne i vår sektor,” sa Darren Taylor, National Specification and Projects Manager, hvis team organiserte dagen. “Vi var veldig glade for å se så mange nye ansikter fra hele spesifikasjonssektoren på Let’s Talk About Light. Det var fantastisk å være ansikt til ansikt igjen med så mange bransjekolleger.»

“Verdien av læring”

“Det er ingen tvil om at spesifikasjoner verdsetter muligheter til å lære og dele beste praksis, og med denne endagsbegivenheten er dette akkurat det vi har gitt,” fortsetter Darren. “Fraværet av en stor britisk lysmesse har skapt et gap i markedet for kvalitetstankelederskapsarrangementer. Den åpenbare løsningen var å være vertskap for vår egen – og tilbakemeldingene har vært helt fantastiske, noe som er så givende for teamet som er involvert.»

Foredragsholdere på Let’s Talk About Light var Ridge og Partners LLP Andrew Bissell som er den nåværende presidenten for CIBSEs Society of Light and Lighting (SLL). Presentasjonen hans om Dark Skies vakte stor interesse og mange spørsmål fra salen. I mellomtiden fremhevet Ruth Kelly Waskett fra Hoare Lea, som er tidligere president for SLL, sammenhengen mellom lys, planet og velværeutfordringer. I tillegg til Ms Wasketts presentasjon delte TedX-foredragsholder og lys for velvære-ekspert Dr. Shelley James sin egen historie om lysets kraft for helse og velvære, samt en oversikt på høyt nivå over noen av de levende forskningsprosjektene på dette feltet. Publikum hørte også fra Tamlites egen Eduardo Oliveira MDes (Hons) på bærekraftig produktutvikling.

Tilbakemeldinger fra deltakerne bekrefter verdien av slike arrangementer og underbygger Tamlites posisjon som ledende innen innhold av høy verdi for belysningssektoren.

Deltaker Farhad Rahim, assisterende direktør ved Buro Happold (Lighting) kommenterte: “Tamlites tankelederarrangement var inspirerende og informativt, med en engasjerende rekke eksperttalere. Det ga også en mulighet til å møte mennesker i samme bransje og dele våre tanker og beste praksis om vanlige spørsmål som sirkulær økonomi og bærekraft, og ga mye til ettertanke.»

Etter arrangementet kommenterte Kimberly Bartlett, Head of Lighting hos Elementa Consulting: «Hendelser som ‘La oss snakke om lys’ er en fin måte å holde seg oppdatert med de siste lystrendene. Gjesteforeleserne dekket en rekke viktige emner og var veldig opplysende og informative.»

Tamlite har bekreftet at som et resultat av suksessen til dette første London-baserte arrangementet, vil det være vert for en lignende dag tidlig i 2023.

Finn ut mer om Tamlite Lighting her



Kilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...