Tesla Cybertruck begynner å se mer raffinert ut med nytt svart tonneau-deksel

Feb 26, 2023 | Elbil og elbil ladere


En Tesla Cybertruck-prototype ble oppdaget med et nytt svart tonneau-deksel da den elektriske pickupen begynner å se mer raffinert ut etter hvert som den nærmer seg produksjon.

Som vi tidligere har rapportert, har Tesla bygget en flåte av Beta Cybertruck-prototyper for å teste før produksjonsstart i sommer.

I løpet av de siste ukene begynte vi å oppdage disse Cybertruck-prototypene rundt i California.

Hver gang vi ser en ny prototype, prøver vi å se nye designfunksjoner som kan ende opp i produksjonsversjonen – som en oppdatert front-end og den monstrøse vindusviskeren som kommer tilbake etter en nylig observasjon eller den oppjekkede luftfjæringen oppdaget noen få dager siden.

Nå gir et nytt syn, denne gangen antenne, oss et flott blikk på toppen av Cybertrucken, som ser ut til å ha et nytt svart tonneau-deksel:

Mange nyere Tesla Cybertruck-prototyper hadde ikke sengetrekk, og denne ser ut til å være mørkere enn de som ble oppdaget tidligere.

Det kan potensielt være produksjonen.

Tonneau-dekselet er ment å være automatisk uttrekkbart og robust nok til at noen kan stå på det.

Videre skal den også ha solceller i seg – eller i det minste ha en opsjon på solceller i den.

Etter lanseringen av Cybertrucken overrasket administrerende direktør Elon Musk mange da han sa at Teslas nye elektriske pickup vil ha et solcelletak som vil øke rekkevidden på 15 miles per dag.

Senere søkte Tesla om et patent som viste at solcellene vil bli innebygd i det uttrekkbare tonneau-dekselet.

Tesla sa nylig at den tar sikte på å bringe Cybertruck til produksjon denne sommeren, men vi bør ikke forvente betydelige leveranser før i 2024, når bilprodusenten vil øke til volumproduksjon.

Electrek’s Take

Jeg tviler på at denne spesielle prototypen har solceller. Hvis Tesla fortsatt planlegger å ta med det som et alternativ, vil jeg anta at den ikke vil lanseres samtidig som Cybertrucken.

Det vil sannsynligvis bli et alternativ senere etter at Tesla har økt til volumproduksjon.

Likevel er det fint å se en Cybertruck som ser nesten komplett ut kjøre rundt på veien. Det ser virkelig ut som det er CGI.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.Se Kilden