Tesla-eiere gir tilbake til lokalsamfunn for høytiden

Jan 1, 2023 | Elbil og elbil ladere


Tesla-eiere over hele landet fant måter å hjelpe lokalsamfunnene sine på denne høytiden. Høytidene er tøffe for familier i nød, og vennligheten til omsorgsfulle fremmede bidrar ofte til å gjøre sesongen litt lysere og lystig for de familiene som sliter.

I New York holdt Tesla Owners Club of New York State sin tredje årlige lekekjøring utenfor Gigafactory New York. Police Athletic League of Buffalo, en 501(c)(3) ideell organisasjon som ga ungdommene forskjellige programmer, deltok.

John P. Weiksnar John Weiksnar sa at det var en suksess og krediterte Tesla-staben og den ideelle organisasjonen for å ha koordinert. I november ble New York Tesla Club aJeg samlet også 255 pund uforgjengelig mat og hygieneartikler for FeedMore WNY, som en gang var to separate ideelle organisasjoner som slo seg sammen til én. Opprinnelig var det Meals on Wheels for Western New York og Food Bank of Western New York.

På den andre siden av landet holdt Tesla Owners Club i San Joaquin Valley en lekekjøring for Toys For Tots i Kettleman City, California.

Tesla-eierne av Silicon Valley Club holdt sin ferielekekjøring og blokkfest på Palo Alto Firestation #2. Dette var deres andre årlige ferietur i samarbeid med Palo Alto brann- og politiavdelinger, som stengte gaten for arrangementet.

Tesla Owners Club i East Bay Fremont holdt en lekekjøring som var til fordel for Toys for Tots. Klubben hadde sin egen versjon av Santa Mode med lastebiler fylt med donasjoner til veldedige organisasjoner. I en uttalelse til Teslarati sa Tesla Owners Club of East Bay Fremont:

“Det er inspirerende å se konsistensen der Tesla-fellesskapet kommer sammen hvert år for å gi tilbake til de som trenger det. Å redde planeten og gjøre livet på den bedre kan være ett og det samme.»

I Ohio samlet Tesla Owners Club of Columbus inn midler for å støtte Nationwide Children’s Hospital, som har hjulpet noen av klubbens medlemmer og samfunnet. Klubbmedlem Doug Sherwood delte historien sin.

«For åtte år siden ble sønnen min født seks og en halv uke for tidlig. Han ble født på fire pund og seks gram. Barnesykehuset tok seg av ham – døgnet rundt – og hjalp oss med å føle oss komfortable med å holde ham og ta vare på ham.»

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Tesla-eiere gir tilbake til lokalsamfunn for høytiden


Se Kilden