Tesla er satt til rekord i 4. kvartal i Norge

Nov 30, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tesla fortsetter å sette rekorder og i Norge, som har ledet innføringen av elbiler globalt, viser data at Tesla forbereder seg på nok et rekordstort kvartal. Tesla-investor Mathias Fens påpekte dette og siterte data fra

Mathias Fens delte på Twitter mens han siterte grafer av Roland Pircher, en annen Tesla-investor. Fens bemerket at mandag (i går) var Teslas viktigste dag i 2022 for Tesla-leveranser i Norge.

Han la til at 223 av disse kjøretøyene ble laget på Giga Berlin, noe som gjør at tallet over 6000 produserte Berlin-modeller Y-er levert i Norge i år.

Pircher delte en kort Twitter-tråd som forklarte listene. Det første diagrammet analyserte de daglige Tesla-leveransene i Norge etter produksjonsland; grønt for Tyskland og rødt for Kina. Diagrammet viser at etter dato var det flere kjøretøy produsert i Tyskland levert daglig i Q4 enn de som ble laget i Kina.

Pircher påpekte at Tesla har satt en ny rekord for salg og leveranser hittil i år.

“En måned før utgangen av kvartalet push,” sa Pircher.

Det andre diagrammet viser de ukentlige leverte i Tyskland Model Y i Norge. Diagrammet sammenlignet ukentlige tall med de totale tallene.

I tråden sin twitret Pircher at det nå selges over 6000 produserte Berlin Tesla-kjøretøyer kun i Norge.

“Og allerede etter bare 2 dager av denne uken kan vi gjette en ny ukerekord fra Giga Berlin. Den høyeste VIN til dags dato var litt over 50 k. han sa.

Det tredje og siste diagrammet viser de ukentlige Tesla-leveransene i Norge etter modell. Spesielt var det flere Model 3- og Model Y-leveranser i Norge enn Model S- eller X-kjøretøyer. Imidlertid viser diagrammet at det var flere Model Y-leveranser, noe som gjør den til toppmodellen i Norge foreløpig.

Pircher påpekte at produserte-i-Kina Model 3-kjøretøyer kommer snart og vil føre til enda høyere rekorder. Men foreløpig er nesten bare Model Y-ene solgt i dette kvartalet, bemerket han.

Kreditt: Roland Pircher

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Tesla er satt til rekord i 4. kvartal i Norge


Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...