Tesla Giga Berlin fylles med bakre megacaster etter hvert som optimaliseringene fortsetter

Nov 7, 2022 | Elbil og elbil ladere


Nylige droneoverflyvninger av Giga Berlin-komplekset har fremhevet at Tesla for tiden optimaliserer sin Model Y-produksjonsprosess ved den Tyskland-baserte fabrikken. Dette ble antydet i opptak av Model Y-enheter som ble sendt ut av fabrikken, samt haugene med bakre megacaster rundt stedet.

Droneoperatøren Tobias Lindh tok til himmels nær Giga Berlin denne lørdagen, og til tross for helgen virket anlegget og områdene rundt opptatt med aktivitet. Umiddelbart merkbart var antallet Model Y-er som ble lastet på transportbiler, samt det store antallet bakre megacaster som ble lagret rundt anlegget.

tesla-giga-berlin-model-y-ramp
Kreditt: Tobias Lindh/YouTube

Model Ys bakre megacaster er blant de mest innovative komponentene i Teslas bestselgende helelektriske crossover. Teardown-eksperter som Munro og Associates har berømmet det som en flott måte å gjøre produksjonen mer effektiv og lavere kostnader. Andre selskaper, som Volvo og Volkswagen, er nå ute etter å rulle ut lignende innovasjoner for sine kommende elbiler.

Det store antallet bakre megacaster som lagres rundt Giga Berlin antyder at elbilprodusenten for tiden er opptatt med å optimalisere kjøretøyets produksjonsprosess. Tesla har ikke listet opp grunnen til at den lagrer et stort antall megacaster rundt Giga Berlin, selv om noen elektriske kjøretøyentusiaster har antydet at Tesla kan være ute etter å produsere nok megacaster fordi de unngår nedgang når Giga Presses trenger nedetid for vedlikehold.

giga-berlin-flyover
Kreditt: Tobias Lindh/YouTube

Heldigvis vil Giga Berlin sannsynligvis ha en sterkere tilgang på megacaster snart. Som man kunne se rundt 4-minutters-merket i den nylige droneovergangen, ser det ut til at konstruksjonen av skorsteinen for en femte Giga Press-maskin nærmer seg ferdigstillelse. Med dette i tankene vil Teslas Tyskland-baserte fabrikk sannsynligvis ha en sterkere strøm av megacasts i nær fremtid.

Bortsett fra fjellene av megacaster som er lagret på stedet, har flere av Giga Berlins parkeringsplasser og stier også blitt asfaltert. Ryddingen av trær for fase 2-området, som Tesla har jobbet med, viser også fremgang. Totalt sett ser Giga Berlin mer og mer komplett ut, så det ville ikke være en overraskelse om anlegget når selskapets mål om å produsere 5000 biler per uke innen utgangen av 1. kvartal 2023.

Se den nylige droneovergangen til Giga Berlin-komplekset i videoen nedenfor.

Teslarati-teamet vil sette pris på å høre fra deg. Har du tips, kontakt meg på [email protected] eller via Twitter @Writer_01001101.

Tesla Giga Berlin fylles med bakre megacaster etter hvert som optimaliseringene fortsetter


Se Kilden