Tesla gir FSD Beta-demonstrasjon til California DMV

Nov 3, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tesla demonstrerte Full Self-Driving (FSD) Betas evner for California transporttjenestemenn onsdag 26. oktober 2022. Teslas FSD Beta demonstrasjon vil gi autonome kjøretøyregulatorer et godt grunnlag for selvkjørende biler i fremtiden.

Teslas FSD Beta-demo ble holdt i Sacramento-hovedkvarteret til Department of Motor Vehicles. Noen få transporttjenestemenn i California så FSD Beta-demonstrasjonen, inkludert en representant for Highway Patrol og en nestleder i det statlige transportbyrået.

DMV inviterte også tre eksterne rådgivere til FSD Beta-demonstrasjonen, inkludert Bryant Walker Smith, Steven Shladover og Michael Wagner. I følge Bloomberg Newshar minst to av de eksterne konsulentene delt kritiske synspunkter på Teslas Full Self-Driving-suite.

Smith – en stipendiat tilknyttet Stanford Law Schools Center for Internet and Society – uttalte at Californias testregler for autonome kjøretøyer bør gjelde for Tesla-kjøretøyer som bruker FSD. En annen rådgiver, Steven Shladover, mener at Teslas bruk av selvkjøring er «veldig skadelig». Wagner er administrerende direktør i Edge Case Research – et selskap som fokuserer på å gjøre selvkjørende biler tryggere.

Tesla uttrykte forbehold om de eksterne rådgiverne til arrangementet før det fant sted. Teslas leder for politikk og forretningsutvikling i California, Jennifer Cohen, stilte spørsmål ved DMVs beslutning om å invitere konsulenter med negative syn på FSD til demonstrasjonen.

“Jeg stiller spørsmål ved om det er hensiktsmessig å inkludere konsulentene dine som har kommet med negative offentlige uttalelser om Tesla,” sa Cohen til DMVs sjef for autonome kjøretøy Miguel Acosta i en e-post. “Vi har ennå ikke mottatt noen forsikring om at deres partiskhet ikke påvirker DMVs behandling av Tesla.”

«Vi setter pris på Teslas fortsatte hjelp med å gi informasjon om de siste utgivelsene og utvidelsen av Full Self-Driving Beta-programmet og funksjonene. Konsulentene våre hjelper oss med vår pågående undersøkelse av teknologien som er tilgjengelig på offentlige veier i California,” svarte Acosta til Cohen.

Tesla FSD bred utgivelse

Tesla forbereder seg på en bred utgivelse av FSD en gang i fjerde kvartal 2022. Selskapet forventes å gi ut “overvåket” FSD til sjåfører som kjøper funksjonen. Overvåket FSD betyr at sjåfører fortsatt må være oppmerksom mens kjøretøyet er i bevegelse.

Elon Musk bemerket at Teslas FSD ikke ville ha regulatorisk godkjenning selv med den brede utgivelsen. Han forklarte at regulatorisk godkjenning for Teslas autonome kjøreprogramvare ville være en helt egen sak. Musk var imidlertid håpefull om at Tesla ville gi ut en FSD-oppdatering neste år, og bevise for regulatorer at bilene som kjører den autonome programvaren er tryggere enn den gjennomsnittlige menneskelige sjåføren bak rattet.

For øyeblikket ruller Tesla ut versjon 10.69.3 til FSD Beta-testere. Oppdateringen introduserer betydelige forbedringer av problemer som testere har påpekt for selskapet. Tesla ser ut til å raffinere FSD og sørge for at den fungerer best mulig før systemets brede utgivelse. Den lytter intenst til den konstruktive kritikken FSD Beta-testere har delt om den avanserte driverassistentprogramvaren.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Kontakt meg på [email protected] eller via Twitter @Writer_01001101.

Tesla gir FSD Beta-demonstrasjon til California DMV


Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...