Tesla kunngjør 500 000 solcelleinstallasjoner utplassert

Dec 19, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tesla kunngjorde i dag at de har fullført over 500 000 installasjoner av solcellepanel og solcelletak til dags dato. Det er 4 GW solenergi kapasitet utplassert.

Teslas solcelledivisjon ble opprettet gjennom oppkjøpet av SolarCity i 2016. Virksomheten har gått i en alvorlig nedadgående bane siden oppkjøpet, men den har sett en oppgang i det siste.

Til tross for noen forsyningsproblemer i solenergiindustrien tidligere i år, har Tesla oppnådd noen rekordkvartaler i det amerikanske boligsolenergimarkedet. I dag kunngjorde Tesla at de nå har fullført over 500 000 solcelleinstallasjoner til dags dato:

Selskapet bekreftet også 4 GW solenergi utplassert, noe som betyr at installasjonene har en kapasitet på 8 kW i gjennomsnitt.

I det siste har Tesla også i økende grad vært avhengig av tredjepartsinstallatører for å distribuere hjemmeenergiprodukter.

I stedet for å administrere installasjonen, blir Tesla gradvis mer en leverandør, med målet om å eie hjemmets energiøkosystem gjennom produkter som Powerwall.

Dette vil tillate Tesla å fokusere på produksjon og skalering, med målet om å støtte det nye “Tesla Electric”-elektrisitetsproduktet.

Med sin Powerwall og inverter kontrollerer Tesla hjernen til solcelleinstallasjoner og energilagringssystemer, noe som gjør det mulig for selskapet å tilby netttjenester, som det virtuelle kraftverket og til slutt «Tesla Electric» i større skala.

I tråd med denne trenden rapporterte vi nylig at Tesla har kansellert solenergiprosjekter i noen markeder og redusert sitt eget installasjonsplanleggingsteam.

Nå er det en flott tid for å begynne din solreise, slik at systemet ditt er installert i tide til de solfylte vårdagene. Hvis du vil være sikker på at du finner en pålitelig, pålitelig solcelleinstallatør nær deg som tilbyr konkurransedyktige priser, sjekk ut EnergySage. EnergySage er en gratis tjeneste som gjør det enkelt for deg å bruke solenergi – enten du er huseier eller leietaker. De har hundrevis av godkjente solcelleinstallatører som konkurrerer om virksomheten din, og sikrer at du får løsninger av høy kvalitet og sparer 20 til 30 % sammenlignet med å gjøre det alene. I tillegg er det gratis å bruke, og du får ikke salgsanrop før du velger en installatør og deler telefonnummeret ditt med dem.

Dine personlige solenergitilbud er enkle å sammenligne på nettet, og du vil få tilgang til objektive energirådgivere som hjelper deg hele veien. Kom i gang her.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.Se Kilden