Tesla Model S Plaid etterlater $3,6 millioner Bugatti Chiron i drag & roll-løp

Sep 17, 2022 | Elbil og elbil ladere


En Tesla Model S Plaid la en Bugatti Chiron på 3,6 millioner dollar bak et par ganger i et drag and roll-løp på Triple F Raceway i en ny video av DragTimes. Tesla Model S Plaid med sine 1.020 hestekrefter og Bugatti Chiron med sine 1.500 hestekrefter møtte på banen.

Selv om Plaid er rundt 500 pounds lettere enn Bugatti Chiron, i disse løpene, viste den helelektriske bilen seg å være den bedre ytelsen. Omtrent fire minutter ut i videoen tar de to kjøretøyene av med Model S Plaid og etterlater den sjeldne og dyre superbilen.

Chiron var treg til å forlate startstreken, men klarte å redusere gapet, men tapte for Plaid. Bilen på 3,6 millioner dollar fikk faktisk en bedre start i det andre løpet og klarte å slutte med Model S Plaid.

I det tredje og siste løpet fikk Teslaen sin andre seier med en raskere lansering fra linjen. De to siste løpene var rullende løp som hjalp Bugatti noe, men den tapte fortsatt for Teslaen.

Tesla Model S Plaid har en oppført 0-60 mph-tid på 1,99 sekunder, men den har bevist at den kan nå 60 mph på bare 1,98 sekunder.

Under avdukingen av Tesla Model S Plaid i 2021 sa Teslas administrerende direktør, Elon Musk, at det var den raskeste produksjonsbilen noen kunne kjøpe. Han beskrev konstruksjonen av kjøretøyet som praktisk talt fremmed.

“Jeg tror ingeniørfag som praktisk talt er fremmed,” sa han.

Elon Musk la til at Model S Plaid ville være “raskere enn noen Porsche (og) sikrere enn noen Volvo.”

Du kan se videoen nedenfor

Merk: Johnna er Tesla-aksjonær og støtter oppdraget.

Din tilbakemelding er viktig. Hvis du har kommentarer, bekymringer, eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer.

Tesla Model S Plaid etterlater $3,6 millioner Bugatti Chiron i drag & roll-løp


Se Kilden