Tesla Model X Plaid dominerer fortsatt dragrace nesten 2 år etter lansering

Feb 12, 2023 | Elbil og elbil ladere


Tesla Model X Plaid dominerer fortsatt dragrace nesten to år etter lanseringen, og viser hvor mye eldre bilprodusenter har å ta igjen.

Det er ikke noe nytt med konseptet med den super-høyytelses-SUVen. Mercedes har lenge laget G-klassen med sin utrolige Bi-Turbo V8, Dodge har laget sin Durango SUV med superladede V8-er i årevis, og BMW har vært stolte av ytelsesegenskapene som finnes i X5M. Men i en video lagt ut av Carwower det tydelig at gapet mellom Tesla Model X Plaid og disse kjøretøyene forblir enorme år etter Teslas lansering.

Carwows SUV-dragrace inkluderer Tesla Model X Plaid, Lamborghini Urus Performante, BMW X5M Competition, Porsche Cayenne Turbo GT og Mercedes-Benz GLE 63 S. Alle kan bære golfbagen og vennene dine til greenen med stil, men hvilken får deg raskest?

Det burde ikke være noen overraskelse at Tesla Model X, som er det eneste elektriske kjøretøyet på nettet, raserte gassalternativene fra de eldre produsentene. Med sitt umiddelbare hjernesmeltende dreiemoment trekker Model X Plaid frem og holder seg i forkant hele kvartmilen. Men kanskje den største overraskelsen er prissammenligningen av kjøretøyene.

Teslaen er på ingen måte et budsjettbil, med start på $119.990. Likevel kommer det helt sikkert av på den måten sammenlignet med Lambo, som starter på $221,506, og i sin høyeste ytelse, går for $245,381. Ironisk nok er Porsche Cayenne praktisk talt nede på jorden i sammenligning, og starter på sølle $72.200 og når bare $171.300 i topptrim. BMW X5M, mens den starter på $108.900, når $114.100 med konkurransespesifikasjonen. Og den ydmyke Mercedes-AMG GLE 63 S kommer inn på $117.050.

Tesla Model X Plaid setter rekord med 2,3 sek 0-60 mph lansering, 9,7 sek kvartmile

Til tross for Teslas midt-i-pakningens luksuspriser, leder den i både hestekrefter og dreiemoment. Tesla Model X Plaid produserer 1 020 hestekrefter og 752 pund-fot med dreiemoment gjennom sin tri-motor AWD-drivlinje, noe som lar det gigantiske kjøretøyet raketter fra stillstand til 60 mph på bare 2,5 sekunder.

Dessverre var Teslas nærmeste elektriske SUV-konkurranse når det gjelder ytelse, Rivian R1S, fraværende i dagens løp, men skulle lage en fantastisk oppfølgingsvideo for den stadig populære YouTube-kanalen.

Med hver av bilprodusentene som kjørte Model X i dag allerede planlegger å introdusere elektriske modeller med høyere ytelse i de kommende årene, er det ingen tvil om at konkurransen er i ferd med å komme mye nærmere. Men som det fremgår av videoen publisert i dag, har eldre produsenter mye å ta igjen.

Hva synes du om artikkelen? Har du kommentarer, spørsmål eller bekymringer? Send meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter @WilliamWritin. Har du nyhetstips, send oss ​​en e-post på [email protected]!

Tesla Model X Plaid dominerer fortsatt dragrace nesten 2 år etter lansering


Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...