Tesla Semi med “alien dreadnaught” Cybertruck graffiti dukker opp på AI Day 2022

Oct 1, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tesla gjør absolutt intensjonene sine med Tesla Bot (Optimus)-prosjektet kjent, som antydet av Cybertruck-graffitien på en Tesla Semi parkert i lokalene til AI Day 2022.

Under Teslas Q4 2021 og helårs inntjeningsoppslag, fremhevet Elon Musk at Optimus er et av de viktigste produktene som for tiden er under utvikling hos Tesla. Musk la til at den humanoide roboten ville bli brukt av Tesla i fabrikkene deres, med Optimus utføre oppgaver som er repeterende eller farlige, blant andre.

Dette ble avbildet i Cybertruck graffiti på en Tesla Semi parkert rundt stedet der AI Day 2022 arrangeres. Det fargerike veggmaleriet viser en visning av en Cybertruck-produksjonslinje, men i stedet for at mennesker bygde den helelektriske pickupen, ble kjøretøyet satt sammen av Optimus.

Flere Optimus-roboter kunne sees i Tesla semi-veggmaleri, med noen som jobber på Cybertruckens hjul og andre jobber på kjøretøyets karosseri. Det er en utrolig futuristisk scene, og det er en som meget godt kan være nøyaktig i nær fremtid.

Interessant nok kan Optimus bli forskjellsmakeren som til slutt gjør Elon Musks “alien dreadnaught” fabrikkkonsept til virkelighet. Under den første Model 3-produksjonsrampen hadde Musk presset på et utrolig automatisert system som var avhengig av roboter for å bygge den helelektriske sedanen.

Planen måtte til slutt skrinlegges, og Tesla lærte en hard lekse i overautomatisering. Senere vil Elon Musk bemerke at menneskelige arbeidere er undervurdert, siden det ganske enkelt er noen oppgaver som er lettere for mennesker å utføre. Optimus, med sine menneskelignende proporsjoner, kan godt være det Tesla trenger for å lage en ekte “alien dreadnaught”-fabrikk.

Ikke nøl med å kontakte oss med nyhetstips. Bare send en melding til simon@teslarati.com å gi oss en heads up.

Tesla Semi med “alien dreadnaught” Cybertruck graffiti dukker opp på AI Day 2022


Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...