Tesla Semi står sentralt i Frito Lays bærekraftsinitiativ for flere millioner dollar

Jan 20, 2023 | Elbil og elbil ladere


Som en del av Frito-Lays massive bærekraftstransformasjonsinitiativ ved anlegget i Modesto, California, tok Tesla Semi sentrum i selskapets innsats for å gjøre driften miljøvennlig.

Frito-Lay har vist frem sin nyeste flåte av helelektriske klasse 8-lastebiler siden den mottok leveringen av de første av Tesla Semis i desember. Etter leveringen viste matprodusenten og avdelingen av PepsiCo Tesla Semi på Modestos årlige Celebration of Lights i 2022, og lastebilen har blitt sett på motorveien ved en del anledninger.

Frito-Lay viser også sitt engasjement for bærekraft i sin nye transformasjon av anlegget i Modesto. På 500 000 kvadratmeter og på 80 dekar land er Frito-Lay-anlegget i Modesto et av dets største produksjonsanlegg i USA. Det er også det første som implementerer kjøretøyer med alternative drivstoff på stedet, generering av fornybar energi på stedet, energilagring utstyr og ansattes ladestasjoner for elbiler.

Transformasjonen av Modesto-området er nær fullført. Frito-Lay kalte det en mal for og et hjelpemiddel for å akselerere den fortsatte spredningen av storskala kommersialisering av null-energi og netto-null energiteknologier ved godsanlegg og varehus. Administrerende direktør i PepsiCo Foods North America, Steven Williams, ga følgende uttalelse:

“Hos Frito-Lay og PepsiCo er vi dedikerte til å operere innenfor våre planetariske grenser og inspirere til positiv endring. Forvandlingen kl Modesto er i direkte støtte til vår PepsiCo Positive (pep+) forpliktelse til å bygge en sirkulær og inkluderende verdikjede og oppnå netto nullutslipp innen 2040.»

“Til dags dato har Frito-Lay Modesto-transformasjonen resultert i en 91 prosent reduksjon i klimagassutslipp (GHG) fra direkte flåteoperasjoner, eller 5250 tonn GHG-utslipp. Hvis standard 4-personers kompakt-SUV kjører i gjennomsnitt 15 000 miles per år med en gjennomsnittlig MPG på 25,5, tilsvarer denne reduksjonen å fjerne litt over 1000 standard kompakte SUV-er fra veien.”

Sammen med Tesla Semi og fire Tesla 750kW ladestasjoner, viste Frito-Lay følgende på utstillingsvinduet:

  • Tre BYD 8Y elektriske gårdstraktorer.
  • 1-megawatt solcellecarport med energilagring.
  • 12 Crown Li-ion gaffeltrucker.
  • 2,7 megawatt-timer batterilagring på stedet.
  • 38 Volvo VNL traktorer med komprimert naturgass (CNG).
  • Seks Peterbilt 220EV elektriske kassebiler.
  • Syv ladestasjoner for elektriske kjøretøy med to hoder.

Frito-Lay la til at i 2021 hentet Modesto-anlegget 100 % av elektrisiteten sin fra fornybare kilder, med solenergi på stedet som ga opptil 20 % av den daglige energibruken. Frito-Lay har inkludert en virtuell omvisning i Modesto-anlegget, og du kan se det i videoen nedenfor.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Tesla Semi står sentralt i Frito Lays bærekraftsinitiativ for flere millioner dollar


Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...