The Training Ground: Hva gjør NET for å samle inn og handle på kandidatenes tilbakemeldinger på AM2?

Dec 29, 2022 | Diverse


The Training Ground: Hva gjør NET for å samle inn og handle på kandidatenes tilbakemeldinger på AM2?

Q. Jeg ser mye snakk på nettet om AM2 og folk som kommenterer opplevelsen deres. Hva gjør NET for å samle inn og handle på kandidatenes tilbakemeldinger?

NET har alltid proaktivt søkt tilbakemeldinger fra kandidater for å samle synspunkter på vurderingen deres. I mange år ble dette gjort via en nettbasert spørreundersøkelse fullført på slutten av hver innledende AM2-vurdering. I løpet av nesten en 10-årsperiode samlet vi over 41 000 svar.

Siden 2019 har et uavhengig profesjonelt forskningsorgan gjennomført vår kundeundersøkelse for å gi oss det mest autoritative bildet av kandidattilfredshet. Alle kandidater som fullfører sin vurdering mottar en tekstmelding med en lenke til en tilbakemeldingsundersøkelse, som inkluderer både lukkede og åpne spørsmål med muligheter for detaljerte og spesifikke kommentarer.

Den elektroniske undersøkelsen utfyller ansikt-til-ansikt og ekstern tilbakemelding som NET Technical Development Managers samler inn når de snakker med kandidater rett etter vurderingen.

Vi oppfordrer alle til å være omfattende i sine tilbakemeldinger og ta opp eventuelle presserende problemer med NET umiddelbart. Det er ofte frustrerende når påstander eller klager reises over sosiale mediekanaler i stedet for direkte til oss, siden vi ikke har noen måte å autentisere eller etterforske.

Der det er mulig, vil NET se på måter å forbedre vurderingen på, og ta hensyn til tilbakemeldinger. Nylige eksempler inkluderer å dele opp del A av vurderingen i mindre gjentakelsesbiter, for å spare tid og penger for kandidaten, og tillate at visse personlige håndverktøy kan brukes under vurderingen. Begge disse endringene kom som svar på tilbakemeldinger fra kandidater.

Kundekommentarer lar oss jevnlig gjennomgå kandidatopplevelser og NET-senternettverket, for å fortsette vår syklus med løpende tilbakemeldinger og forbedringer. Så vennligst ta opp problemer med NET direkte, eller sørg for å fullføre NET tilbakemeldingsundersøkelsen etter vurderingen.

Lær mer ved å besøke NET-nettstedet herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...