Thorn Lighting blir med i Electrical Distributors’ Association (EDA) som tilknyttet medlem

Mar 9, 2023 | Diverse


Thorn Lighting blir med i Electrical Distributors' Association (EDA) som tilknyttet medlem

Thorn Lighting er stolte av å kunngjøre sin tilknytning til Electrical Distributors’ Association (EDA). Som et tilknyttet medlem vil Thorn Lighting være en del av et fellesskap av ledende forsyningskjedebedrifter som jobber sammen for å fremme interessene til Storbritannias elektrotekniske sektor.

Denne tilknytningen styrker Thorn Lightings forpliktelse til å tilby innovative, energieffektive belysningsløsninger til kundene. Som en del av EDA vil selskapet ha tilgang til siste bransjeinnsikt, trender og beste praksis, slik at det kan betjene kundene sine bedre og utvide virksomheten.

Grunnlagt i 1914, EDA er Storbritannias bransjeforening for elektriske grossister, som blir medlemmer. Grossistdistributører er det vesentlige bindeleddet mellom produsenter av elektrotekniske produkter og elektrikere og elektroentreprenører som installerer dem. EDA støtter og representerer britiske grossister som blir medlemmer, med tilknyttet medlemskap åpent for produsenter, løsningsleverandører og tjenesteleverandører.

Paul Kilburn, administrerende direktør UK & Ireland hos Zumtobel Group, sa: “Vi er begeistret over å bli et tilknyttet medlem av EDA, da det er avgjørende for vår forretningsvekst i distribusjon. Denne tilknytningen vil ytterligere styrke vår posisjon som en ledende leverandør av belysningsløsninger og bedre betjene våre kunder. Vårt medlemskap vil gi tilgang til deres nettverksarrangementer, slik at vi kan bygge relasjoner med grossistpartnere og skape muligheter for oss til å engasjere oss i viktige emner som opplæring, markedsføring, CSR og HR.

Vi ser frem til å samarbeide med EDA og våre andre tilknyttede medlemmer for å fremme veksten av den elektriske industrien.”

Margaret Fitzsimons administrerende direktør i EDA la til: “EDA-styret og teamet er glade for å ønske Thorn Lighting velkommen. Tilknytningen deres gir dem tilgang til et bredt spekter av fordeler, inkludert vårt omfattende program med nettverksarrangementer; profesjonell opplæring og læreplasser; digitaliseringsinitiativer for å forbedre flyten av høykvalitets produktdata gjennom forsyningskjeden; pluss vår forskning og bransjeinnsikt.»

For mer informasjon om Thorn Lighting, klikk herKilde