Thorn Lighting lanserer ny hygienisk og slitesterk armatur for rene miljøer

Mar 29, 2023 | Diverse


Thorn Lighting lanserer ny hygienisk og slitesterk armatur for rene miljøer

Thorn Lighting er glade for å presentere sin nye Duoproof 2-armatur – et ideelt valg for bruk i krevende miljøer hvor hygiene og pålitelighet er avgjørende.

Dette inkluderer laboratorier, renrom, storkjøkken og industrielle og farmasøytiske produksjonsanlegg, som alle krever belysning av høy kvalitet levert av en robust og slitesterk armatur.

Duoproof 2 markerer disse boksene – med et LED-panel som har høy motstand mot kjemikalier og varme og IP65-beskyttelse mot støv, skitt, damp og vann.

En glatt overflate, avrundede hjørner og den ugjennomtrengelige sammenføyningen mellom Duoproof 2s polymetylmetakrylat (PMMA) deksel og stålhus resulterer også i en optimert hygienisk design som muliggjør raske og enkle vedlikeholdssykluser for rengjøring.

Men det er ikke alt. Her er bare noen flere høydepunkter fra Duoproof 2:

  • Høy temperaturtoleranse: Duoproof 2 er egnet for bruk i høytemperaturmiljøer opp til 50°C
  • Svært effektiv: armaturen kan levere opptil 150 lm/W
  • Utmerket optisk lysfordeling og resirkulerbarhet levert av PMMA diffusor
  • Sertifisering – Duoproof 2 er sertifisert av Fraunhofer for renromsmiljøer (ISO EN 14644-1) og Good Manufacturing Practices (GMP). Den har også mattrygghetssertifikatet Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP).

Duoproof 2s produktsjef, Felix Breuss, sa: «Vår nye innendørsarmatur er spesielt attraktiv på grunn av bredden i bruken av den. I rom med strenge krav – for eksempel farmasøytisk, medisinsk eller matproduksjon – kan denne armaturen stole på å yte og holde ut.”

Finn ut mer herKilde

Bransjeleder Sean Smyth blir ECA-president

Bransjeleder Sean Smyth blir ECA-president

Respektert ingeniør og bedriftsleder tar på seg en ledende rolle i ingeniørtjenester organ. Den nye presidenten for ECA, Storbritannias ledende bransjeforening for ingeniørtjenester, er bedriftsleder og elektroingeniør, Sean Smyth. Sean feiret nylig 50 år i den...