Tidtakere og kontroller – hvordan husholdninger kan redusere virkningen av økende energiregninger | Sangamo

Sep 13, 2022 | Diverse


Tidtakere og kontroller – hvordan husholdninger kan redusere virkningen av økende energiregninger |  Sangamo

Husholdninger står overfor enorme økninger i energiregninger som følge av det nye pristaket som nylig ble annonsert. Katie Plumstead, Group Marketing Manager hos Scolmore International, ser på noen av tiltakene husholdninger kan ta for å redusere virkningen.

Da det nye energipristaket annonsert av energiregulator Ofgem trådte i kraft 1. april, økte gjennomsnittlige energiregninger med £693 til £1.971 i året – en økning på 54 %. Nå har Ofgem advart om at pristaket forventes å nå 2800 pund i oktober, noe som betyr at husholdningene vil betale 42 % mer enn de gjør nå.

Med oppvarming og varmtvann som står for rundt 50 % av den totale energien som forbrukes i et typisk britisk hjem, står huseiere overfor sterke valg når det gjelder å administrere budsjettene sine, og det er et skarpt fokus på tiltakene som kan iverksettes for å redusere energien. forbruk og bekjempe stigende regninger.

Det er ingen mangel på råd der ute om enkle ting som kan gjøres i hjemmet for å kutte energiforbruket, og Energy Savings Trust har publisert en tabell som viser de typiske årlige besparelsene som beboere av et gjennomsnittlig tre-roms gassoppvarmet hjem i Great Storbritannia kunne gjøre. Blant tiltakene som foreslås er å slå av belysning, slå av standby, tette trekk i dører og vinduer, ta en fire minutters dusj, vaske på 30 grader og ikke overfylle vannkokeren.

Ekspertene i The Energy Saving Trust avliver også myten om at det er billigere å ha lav oppvarming hele dagen. De sier å ha oppvarmingen på bare når du trenger den er, i det lange løp, den beste måten å spare energi, og dermed penger.

Å forstå hvordan varmesystemet deres fungerer og hvordan de kan gjøre små endringer for å forbedre effektiviteten er en annen vurdering for huseiere. Det kan være at å installere nye varmekontroller – timere og termostater – eller erstatte eldre modeller med mer effektive, kan hjelpe dem å ha mer kontroll over når oppvarmingen skal være på og hvilken temperatur rommene skal ha.

Forskning viser at få mennesker virkelig forstår varmekontrollene sine og mange rett og slett ikke bruker dem. Det er her installatører, støttet av produsenter og grossister, kan spille en rolle i å gi råd og utdanne forbrukere om de beste produktene for deres omstendigheter og hvordan de skal brukes.

Energieffektiv oppvarming

ESP ser hele tiden på måter å forbedre både produkttilbudet og servicen til kundene. I fjor tok selskapet beslutningen om å fornye Sangamo Choice Plus-serien for varme- og timerkontroller, med hovedmålet å introdusere funksjoner som hjelper til med effektivitet og ytelse og som til slutt reduserer energibruk og kostnader.

Varmekontroller kan deles inn i fire hovedproduktkategorier – timerkontroller, termostater, programmerbare termostater og programmerere – og Sangamo har totalt 15 produkter som utgjør utvalget.

  • Timerkontroller – designet for forenklet på/av manuell eller planlagt kontroll for oppvarming og belysning.
  • Termostater – designet for styring av varmesystemer via en elektronisk sensor.
  • Programmerbare termostater – designet for å kontrollere varmeapplikasjoner via en elektronisk sensor eller programmert tidsplan. Alle Sangamo termostatprodukter har blitt oppgradert og tilbyr nå TPI (Time Proportional and Integral) kontroll for varmeeffektivitet. I tillegg inkluderer de programmerbare termostatene en optimaliseringsfunksjon; Optimal Start/Delay Start og Optimal Stop, for ekstra effektivitet.
  • Programmerere – designet for oppvarming og varmtvann kontrollert uavhengig over separate kanaler via en programmert tidsplan.

Smart valg

Utviklingen av smart teknologi har en nøkkelrolle å spille når det gjelder energieffektivitet. Det gir huseiere en reell mulighet til å ta bevisste beslutninger om hvordan de varmer opp hjemmene sine og hvilken effekt dette kan ha på energiregningen. En smart termostat er noe som installatører enkelt kan legge til sine kunders boligvarme, slik at huseiere kan kontrollere og overvåke romtemperaturen og termostataktiviteten fra hvor som helst i verden, via en app på en smarttelefon eller nettbrett.

Sangamos Wi-Fi-termostat tilbyr energieffektiv programmering og fjerntilgang via Sangamo choice-appen. Den er enkel å installere og betjene og passer for elektriske, gass- eller oljesystemer. Den tillater kontroll og overvåking av romtemperatur og termostataktivitet fra hvor som helst i verden, gjennom den gratis nedlastbare appen.

Fargealternativer

Etter å ha gjort en betydelig investering for å fornye Sangamo-timer- og varmekontrollutvalget i fjor, har ESP nå utvidet Sangamo-serien ytterligere for å introdusere ytterligere to nye fargealternativer for alle produktene som tilbys.

Hele utvalget av Sangamo timerkontrollere, termostater, programmerbare termostater og programmerere er nå alle tilgjengelige i et utvalg av tre farger, med sølv og svart lagt til den originale hvite finishen – og tar hele utvalget opp til 30 individuelle produktlinjer. ESP mener dette vil tilfredsstille et raskt voksende krav blant sluttbrukere og bygningseiere om å avvike fra den vanlige hvite finishen for å gi et mer stilig utseende til interiøret.

Hele utvalget av Sangamo-timere og kontroller finner du herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...