Tilbakekalling av Tesla FSD, gjennomgang av Kia Niro EV, etanol- og gasspriser, Ford-porter med doble lades: Dagens bilnyheter

Feb 18, 2023 | Elbil og elbil ladere


Tesla tilbakekaller Full Self-Driving Beta. Etanolen som politikere i Midtvesten støtter, øker pumpeprisene for regionen. Ford ser ut til å vurdere en ladeløsning som lager mer med mindre. Og Kia Niro EV er mer sjarmerende enn forgjengeren, men et forvirrende produkt i tallene. Dette og mer, her på Green Car Reports.

I en gjennomgang av 2023 Kia Niro EV, finner vi at selv om denne 253-mile EV har forbedret seg gradvis på alle måter sammenlignet med forgjengeren, faller den tilbake på verdi – spesielt når du begynner å legge ut hvordan den er sammenlignet med alle tallene.

Teslas Full Self-Driving (FSD)-evne har endelig blitt satt i strammere bånd av den føderale regjeringen. Etter en ingeniøranalyse og oppfordringer fra NHTSA, vil Tesla gjennomføre en lufttilbakekalling av mer enn 360 000 kjøretøy fordi Full Self-Driving Beta utgjør “en urimelig risiko for sikkerheten til motorkjøretøyer.” Blant de mange elementene Tesla må justere i en programvareoppdatering inkluderer systemets oppførsel med gult lys, varigheten av stopp, driftshastighet (basert både på skilt og sjåfør) og observasjon av kjørefeltregler.

En Ford-patentsøknad foreslår en løsning med to ladeporter som kan, med toveis ladekapasitet, lade flere elbiler i serie fra samme stasjon – eller tillate dem å gi strøm til hverandre eller til nettet. Teknologien ser ut til at den kan være en nyttig del av Fords plan for å hjelpe bedrifter med å kutte kostnader og elektrifisere flåtene sine.

Og ifølge en studie sponset av en petroraffineringsgruppe, vil bilister i Midtvesten betale ytterligere 8 til 12 cent per gallon bensin på grunn av regionens eget politiske press for å få mer etanol og E15 ut til stasjoner. Ville en ny drivstoffstandard som tar hensyn til elektrisitetsproduksjon og det store bildet være mer nyttig?

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden