ToughBuilt legger “arbeidet” i arbeidsbenken

Aug 27, 2022 | Diverse


ToughBuilt legger

ToughBuilt viser ytterligere bevis på sin forpliktelse til å utvikle revolusjonerende arbeidsplassprodukter som setter nye standarder for kapasitet og ytelse. Den amerikanske produsenten har nylig utvidet sitt imponerende utvalg av arbeidsplasser med den nye QuickSet™ arbeidsbenken.

“Lanseringen av vår QuickSet Work Bench betyr at vi nå tilbyr et komplett økosystem av arbeidsplassløsninger som kan støtte brukere med praktisk talt alle behov” kommenterer Matt Handley, ToughBuilts europeiske markedssjef. “Denne siste introduksjonen slutter seg til en kategoriledende portefølje som allerede inkluderer globalt respekterte gjæringssagstativ, rullestativ og saghester”.

“Langt fra å være et spinkelt eller frustrerende produkt som sliter med kravene til de fleste miljøer og oppgaver, deler vår nye QuickSet Work Bench samme DNA som resten av utvalget vårt. Det er en kraftig løsning laget for den seriøse brukeren.»

ToughBuilt QuickSet Work Bench er i stand til å støtte en jevnt lagt belastning på opptil 455 kg (1000 lbs) i vekt, og kan settes opp med eksepsjonell hastighet og effektivitet for å skape et bunnsolid, ultrapraktisk arbeidsområde.

Den bruker en unik og intelligent utformet mekanisme som gjør at de robuste stålbenene kan utløses og låses i posisjon på sekunder, ganske enkelt med et knappetrykk og et håndtak. Etter bruk kan bena trekkes tilbake med samme hensiktsmessighet og letthet ved hjelp av samme metode, og arbeidsbenken kan transporteres med det lettbærende håndtaket.

I tillegg til å være sterk, er den nye ToughBuilt QuickSet arbeidsbenken også smart. Overflaten har gjennomtenkte funksjoner designet for å forenkle livet for brukere og øke produktiviteten deres.

Dette inkluderer flere 20 mm hull og klemspalter sammen med integrerte hurtigreferansemålemarkeringer i centimeter, tommer og grader. QuickSet Work Bench er også kompatibel med ToughBuilts spillskiftende ClipTech™-system.

En rekke av over femti utskiftbare produkter, inkludert poser, belter, vesker og tilbehør, lar ClipTech-systemet brukere organisere verktøy og utstyr, som fester og fester, som aldri før.

Den nye ToughBuilt QuickSet™ arbeidsbenken leveres med ett ClipTech Hub-festepunkt som kan plasseres i alle de fire hjørnene. Ytterligere huber kan kjøpes separat.

Som alle ToughBuilt-produkter kommer produsentens QuickSet Work Bench med to års garanti som standard, men med mulighet for å øke denne til 25 år hvis brukere registrerer kjøpet. Dette kan gjøres ved å fylle ut et enkelt nettskjema på selskapets hjemmeside.

Matt Handley oppsummerer: «Som en del av lanseringen ble ToughBuilt QuickSet Work Bench uavhengig gjennomgått av respekterte bransjeeksperter og påvirkere. Enstemmig berømmet de produktet for dets allsidighet, portabilitet og imponerende evne til å møte behovene til både DIY-ere og profesjonelle håndverkere.»

For å fremheve de mange fordelene som tilbys av det nyeste produktet, har ToughBuilt produsert en ny video om QuickSet Work Bench som kan sees på YouTube-kanalen herKilde