Toyota EV-målet pushback, stater og 2035 gass-kjøretøy solnedgang, GM silisium-anode tech, Pacifica Hybrids kan plugge inn: Dagens bilnyheter

Oct 3, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tilbakekalte Chrysler Pacifica Hybrids kan kobles til igjen, med et middel. GM satser på silisiumanodeteknologi for rekkevidde og pris. Ikke alle CARB-stater er med på forbudet for gasskjøretøy i 2035. Og Toyota er en av få bilprodusenter som offentlig presser tilbake det amerikanske målet om 50 % elbiler innen 2030. Dette og mer, her på Grønn bilrapporter.

Mens Toyota har signalisert at de vil slutte å kjempe mot Californias utslippsmyndighet – og reglene som fører til et forbud mot salg av nye bensinbiler i 2035 – sa bilprodusentens administrerende direktør forrige uke at selv USAs mål om 50 % elbiler innen 2030 vil være «veldig vanskelig. ” Det holder seg på kort sikt til en plan som legger vekt på hybrider.

Og selv om de fleste av statene som allerede har godtatt Californias Clean Cars-regler har signert på nye regler som øker til et forbud mot nye bensinbiler i 2035, er ikke alle stater i California helt enige ennå. Minnesota og Virginia er et par av statene som potensielt leter etter en annen vei som faktisk krever noen elbiler, men som ikke forbyr resten.

GM satser på silisiumanodeteknologi, i et utviklingspartnerskap med oppstarten OneD Battery Sciences som kan resultere i mer energitette celler som kan utvide EV-kjøringsrekkevidden og/eller lavere kostnader.

Eiere av tilbakekalte 2017-2018 Chrysler Pacifica plug-in hybrid minivans er godkjent til å begynne å lade kjøretøyene sine og parkere dem inne i garasjer igjen – etter et tilbakekallingsmiddel som innebærer at forhandlere installerer oppdatert batteripakkeprogramvare. Selv om selskapet fortsatt ikke er sikker på årsaken, vil programvaren gi en feilsikker.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...