TradeHelp støtter alle handler i 2023

Mar 17, 2023 | Diverse


TradeHelp støtter alle handler i 2023

TradeHelp kunngjør planer om å utvide sitt 15 000 sterke nettverk ytterligere, etter å ha utvidet gratisfordelene til nå å støtte handler av alle typer.

TradeHelp, som opprinnelig ble lansert i 2014, har raskt blitt det ledende nettverket for håndverkere, og støtter først og fremst små og mellomstore bedrifter i varme- og rørleggerbransjen med gratis programvare og spesialtilbud fremforhandlet via en kjøpegruppe.

Nå, etter en periode med spennende progresjon, med utvikling av den ledende mobilappen og tillegg av nye industripartnerskap, har døren blitt åpnet for enda flere handler som kan dra nytte av TradeHelp-nettverket.

Den gratis appen, sammen med gratis pålogging på skrivebordet, har en overflod av verktøy som gjør det mulig for bransjer å administrere virksomhetene sine fra kontoret, hjemme eller på veien. Med personlig tilpassede tilbuds- og fakturamaler, kunde- og avtaleadministrasjon, elektroniske skjemaer og arbeidsregister – for å nevne noen av fordelene og funksjonene – kan bedrifter levere profesjonelle dokumenter og spare tid ved å trykke på en knapp. Og enda viktigere, uten ekstra kostnad for dem.

TradeHelp har også forhandlet fram rabatter og spesialtilbud med partnere, inkludert Toolstation (5 % rabatt og kvartalsvise premietrekninger), Trade Direct Insurance (opptil 20 % rabatt), Trade Marketing (10 % rabatt), Enterprise Van Hire (10 % rabatt), Atoa Instant Bank Pay (0,5 % gebyrer og £40 cashback) pluss mange flere. Alt ideelt for mindre bedrifter.

Martin Jones, administrerende direktør for TradeHelp, forklarte: “Vi er glade for å kunne støtte enda flere håndverkere over hele Storbritannia, med tillegg til programvaren og støtte fra multi-trade selgere og forretningsservicepartnere. Med det nåværende økonomiske klimaet og levekostnadene øker, er det ingen bedre tid for bedrifter å gjøre ytterligere besparelser. Det er her vi kan hjelpe.

«Fra elektrikere til byggherrer og låsesmeder, TradeHelp tilbyr noe for enhver smak, uten kostnader eller forpliktelser. Våre medlemmer drar rett og slett nytte av det som fungerer for deres virksomhet. Det har vært en stor suksess innen varme- og rørleggersektoren så langt, og vi ser frem til å fortsette dette med andre fag i fremtiden.»

For å bli med i det gratis TradeHelp Network, klikk her eller last ned gratisappen fra App Store eller Google Play.Kilde