TREND Networks avduker ny Bluetooth-aktivert PoE-tester

Nov 26, 2022 | Diverse


TREND Networks avduker ny Bluetooth-aktivert PoE-tester

TREND Networks har lansert en ny Bluetooth-aktivert PoE-tester som støtter avansert testrapportering via TREND AnyWARE Cloud App og teststyringssystem.

Tidligere har rimelige kabelverifikatorer med PoE (Power over Ethernet)-testing ikke vært i stand til å fange opp testdata som er nødvendig for å lage testrapporter som dokumenterer PoE-ytelse. Men TREND Networks’ forskning med brukere av testutstyr fant at det var fordeler for bedrifter når hver tekniker og installatør kan dokumentere arbeidet sitt.

“Med tilgang til detaljerte testrapporter kan bedrifter enkelt verifisere at teknikere på stedet har fullført en installasjon riktig,” sier Dan Barrera, direktør for produktinnovasjon for TREND Networks. «En og annen oppsigelsesfeil er uunngåelig, men tidligere ble problemer først åpenbare senere når prosjektet ble overlevert. Dette resulterer i kundemisnøye, samt kostbare tilbakeringinger, der serviceteknikere må bruke tid på å besøke nettstedet på nytt for å feilsøke. Dokumentasjon av selv enkle installasjoner gir trygghet for at jobben er riktig når teknikerne forlater stedet.»

For systemintegratorer og IT-feilsøkere bekrefter avansert PoE-lasttesting at strømmen som er tilgjengelig på slutten av en installert kobling oppfyller den nyeste IEEE 802.3bt-standarden ved å oppdage klassen til PoE-forsyningen og trekke den nødvendige mengden strøm, opptil 90 watt. Levert kraft sammenlignes automatisk med standarden med et tydelig bestått/ikke bestått resultat presentert for brukeren. Testen beviser at kablingen ikke forårsaker for mye strømtap som kan føre til intermitterende eller inoperative PoE-enheter. De resulterende testrapportene lar bedrifter tydelig demonstrere for kundene at levert strøm er tilstrekkelig for deres installerte enheter. Siden datakabelverifikatorer og PoE-testere vanligvis ikke tilbyr dette nivået av testing og rapportering, kan installatører tilby kundene en verdiøkende tjeneste uten ekstra innsats.

Den nye PoE Pro kobles til den nye TREND AnyWARE Cloud-appen ved hjelp av Bluetooth for å lagre tester på telefonen. Brukere oppretter ganske enkelt en jobbmappe i appen, kobler testeren til en kabel og sender resultatet til appen. Det er også en mulighet for å legge til et bilde til hvert testresultat for fullstendig dokumentasjon av installasjonen.

Herfra trykker brukere ganske enkelt på «last opp» for sømløst å overføre resultatene til TREND AnyWARE Cloud nettbasert teststyringssystem. Testresultatene kan deretter organiseres i en intuitiv mappestruktur, som identifiserer bygningen, gulvet, rommet, stativet og panelet for hver test, klar for høykvalitets PDF-rapporter som kan genereres.

“Hvis du har flere teknikere, er det fornuftig å gi dem alle en oppdatert PoE Pro-modell slik at testresultater raskt og enkelt kan lastes opp til skyen fra arbeidsplassen uten å måtte kjøre til kontoret og laste ned data fra testeren. Da er det mye enklere for prosjektlederen å konsolidere tester til prosjekter og lage rapporter, forklarer Dan.

Eksisterende brukere av TREND AnyWARE Cloud vil kunne bruke det samme svært sikre og brukervennlige miljøet for å administrere testresultater og rapporter for PoE Pro, som de allerede bruker for sine LanTEK III/IV/IV-S kabelsertifiseringer og SignalTEK 10G båndbreddetestere. Etter hvert er det planer om å utvide TREND AnyWARE Cloud-appen og teststyringssystemet til andre produkter i TREND Networks-porteføljen.

Den pålitelige nye PoE Pro-modellen beholder alle funksjonene som lar brukere eliminere gjetting når de installerer, vedlikeholder og feilsøker nettverkskabler, inkludert alle funksjonene til VDV II Pro-datakabelverifikatoren. Den har imidlertid blitt oppdatert med økte tjenestedeteksjonsmuligheter for å vise de nyeste nettverkstilkoblingshastighetene på 2,5 Gb/s, 5 Gb/s og 10 Gb/s.

“Et økende antall bygningskommunikasjonssystemer migrerer til Ethernet, noe som betyr at flere teknikere trenger et verktøy som PoE Pro i verktøysettet,” sier Dan. “Vi har investert i de siste oppdateringene til PoE Pro ettersom vi vet at nye installatører, eller installatører som jobber med Ethernet for første gang, må stole på oss for å få større støtte og validering av at kablene er installert og fungerer som de skal,” fortsetter han.

Bestill den nye PoE Pro nå fra TREND Networks-distributører eller direkte fra nettbutikken herKilde