TREND Networks tilbyr veiledning om DC Resistance Unbalance-testing for PoE

Nov 19, 2022 | Diverse


TREND Networks tilbyr veiledning om DC Resistance Unbalance-testing for PoE

For å støtte installatører og teknikere med det økende antallet Power over Ethernet (PoE)-applikasjoner, har TREND Networks publisert en ny White Paper som forklarer årsakene til DC Resistance Unbalance (DCRU).

Den gratis White Paper, med tittelen “Hva du trenger å vite om DC Resistance Unbalance testing for PoE” forklarer også hvordan du tester for DCRU og hvorfor testing bør være beste praksis.

“Da Power over Ethernet først ble introdusert, er det tvilsomt at skaperne kunne ha forestilt seg hvor langt teknologien ville bli presset med tanke på mengden strøm den ville levere,” sier Dan Barrera, direktør for produktinnovasjon hos TREND Networks. “De aller første implementeringene ga bare fire watt, nok til å drive et nattlys. I dag kan PoE levere mer enn 90 watt, nok til å drive en 75″ flatskjerm-TV.”

Resultatet av denne endringen er at et økende antall enheter i kommersielle applikasjoner bruker Ethernet-nettverk. Derfor må installatører forstå en rekke ulike faktorer ved feilsøking. TREND Networks’ White Paper tar en grundig titt på hvordan problemet med DCRU har blitt avslørt gjennom standardisering av kabling for å støtte PoE++. Den forklarer årsakene til DCRU og de negative effektene den kan ha på kabling, Power Sourcing Equipment (PSE) og signaloverføring.

“Ettersom PoE blir en nødvendig del av ethvert nettverk, bør felttesting utføres for å sikre at materialene og installasjonen vil støtte høyeffekts PoE uten å generere overflødig varme, og dermed redusere potensialet for problemer lenger ned i linjen,” sier Dan.

Mens felttesting av DCRU foreløpig ikke kreves av de nyeste kablingsstandardene, foreslår hvitboken at det bør være beste praksis, sammen med den vanlige sertifiseringstestingen, for alle kabelinstallatører.

DCRU-testing er imidlertid relativt nytt, så installatører vil sannsynligvis trenge en oppdatert kabelsertifiseringsinstans, for eksempel TREND Networks LanTEK IV-S, som har et DCRU-testalternativ.

“Resultatene av DCRU kan skape problemer med dataoverføring, forkorte levetiden til strømforsyninger og redusere den totale elektriske effektiviteten. DCRU-testing vil sikre at både kablingen og installasjonsarbeidet er opp til oppgaven med å støtte PoE til fulle, avslutter Dan.

For å laste ned “Hva du trenger å vite om DC Resistance Unbalance testing for PoE” White Paper, klikk her

Finn ut mer om LanTEK IV-S kabelsertifiseringer eller DCRU-adaptere for tidligere generasjons sertifiseringssteder herKilde