Trenger du å være “smart” for å bruke smart belysning? | ROBUS

Jan 2, 2023 | Diverse


Trenger du å være

Teamet hos Robus grubler på om du må være “smart” for å bruke smart belysning.

Navnet “smart belysning” kan være veldig villedende. Det gir inntrykk av at å sette opp og bruke smart belysning er en svært vanskelig og teknisk prosess, som ikke kunne vært lenger fra sannheten.

Ta ROBUS CONNECT smart lysserie som et eksempel. Dette skybaserte smarthussystemet forvandler måten du samhandler med enheter som lys, sensorer, ringeklokker og kameraer, hjemme eller på kontoret.

Serien er designet for enkel bruk for sluttbrukeren og kan kontrolleres på flere måter. En måte er gjennom ROBUS CONNECT-appen hvor du kan stille inn scener og kontrollere enheter med et trykk på en knapp.

Har huseieren Alexa eller Google Home? I så fall kan de bruke den digitale assistenten og kontrollere enheter gjennom stemmestyring. Ved å bruke SWITCH CONNECT-veggbryteren kan du utløse forskjellige scener ved å trykke på en knapp. Til slutt, ved hjelp av ROBUS CONNECT-automatiseringer, kan brukeren stille inn en enhet til å endre seg basert på tid, vær og enhetsstatus.

«Gjeldende dager

Gjennom bruk av appen og skyserveren kan du opprette forbindelser mellom alle/alle enheter, noe som gir full automatisering over hvordan enhetene brukes. Enhver ROBUS CONNECT-enhet kan være en inngang, en utgang eller (vanligvis) begge deler.

Hvis en bruker våkner og trenger å gå på do, kan de koble ROBUS PIR-sensoren til GLS CONNECT slik at lyset tennes når bevegelse oppdages. Alternativt kan brukeren slå på en varmeovn med et trykk på en knapp eller med talekommando – bare koble SWITCH CONNECT og digital assistent til PLUG CONNECT.

Enkel bruk og installasjon er ikke den eneste fordelen denne smarte serien tilbyr, med ekstra funksjoner som inkluderer:

– dimming: Kontroller lysstyrken til lysene til enhver tid.

– Gruppering: Bruk ROBUS CONNECT-enheter individuelt eller grupper dem slik at de kan styres sammen – etter rom eller årsak.

– Flerbruker: Gi kontroll over enheten din til andre når de har internettkontroll.

– Tidsplaner: Du kan angi tidsplaner for alle ROBUS CONNECT lysarmaturer i hjemmet, og sikre at lysene vil slå seg på/av til bestemte tider mens eieren er borte.

– Energisparing: Kontrollere og/eller planlegge enheter vil sikre at ingen blir stående på når de ikke trenger det, noe som sparer energi.

– Sikkerhet: ROBUS CONNECT-kameraene og ringeklokken lar deg holde et øye med hva som skjer i og utenfor hjemmet. Bilder lagres i skyen slik at brukere kan se tilbake på alle oppdagede bevegelser.

For å se ROBUS CONNECT-kampanjevideoen, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...