Trenger du støtte fra Social Housing Decarbonisation Fund (SHDF)? | Aico

Sep 8, 2022 | Diverse


Trenger du støtte fra Social Housing Decarbonisation Fund (SHDF)?  |  Aico

Søknader for Wave 2.1 av Social Housing Decarbonisation Fund (SHDF) skal lanseres i september 2022, og Aico, den europeiske markedslederen innen sikkerhet i hjemmet, kan støtte deg i ditt bud gjennom deres avanserte smarthusteknologi – innsamling og analyse av data om boliger i stor skala for å lette vellykket levering av SHDF-prosjekter.

SHDF er et finansieringsprogram på 3,8 milliarder pund for registrerte tilbydere av sosiale boliger for å forbedre energiytelsen til sosiale boliger.

To bølger av finansiering er allerede tildelt, og Wave 2.1 snart går inn i konkurransefasen.

Det er lagt til rette for digitalisering i Wave 2.1 som et svar på dårlige, utilstrekkelige og manglende data i tidligere faser. Formålet er å forbedre kvaliteten og kvantiteten på data for å spore fremgang, gi store detaljer av innsikt og sikre at prosjekter oppfyller målene sine.

Et lite antall Wave 1-prosjekter brukte digitalisering, og dette har foranlediget deres formelle inkludering i Wave 2.1.

Blant interesseområdene for digitalisering har BEIS identifisert Bruken av smart teknologi, sensorer og overvåkingsplattformer for å samle inn relevante virkelige data (fra eiendommene som ettermonteres) for vurdering av eiendommer for å muliggjøre ettermontering, eller etter ettermontering for overvåkings- og evalueringsformål.”.

Aicos HomeLINK Ei1020 og Ei1025 miljøsensorer overvåker temperatur, fuktighet og karbondioksid, slik at innsikt kan beregnes inkludert varmetap, overoppheting, drivstofffattigdom, fuktighet og mugg og innendørs luftkvalitet. HomeLINK-portalen gir en oversikt over ytelsen til boligmassen din, slik at du kan sammenligne eiendommene dine, identifisere de dårligste resultatene for å målrette først, og overvåke hvordan installerte tiltak har påvirket boliger.

For å finne ut mer om hvordan Aicos HomeLINK-tilkoblede hjem-tilbud kan hjelpe SHDF-budet ditt, klikk herKilde