Tridonic introduserer ny premium GEN4 LED-driver

Nov 8, 2022 | Diverse


Tridonic introduserer ny premium GEN4 LED-driver

Tridonic introduserer en ny LED-driver i høyeffektkategorien for industrielle applikasjoner. Kombinasjonen av høy effekt og utmerket programvare resulterer i effektiv, pålitelig og tilkoblet belysning selv i krevende industrielle miljøer.

LCI 220/500-1400/300 pD NF h28 PRE4-driveren fra den nye GEN4-plattformen med sin 220 W effekt er designet for bruk i tøffe miljøer, spesielt i industrielle applikasjoner.

I produksjonshaller, for eksempel, tilbyr den pålitelig belysning selv ved svært høye eller svært lave temperaturer takket være det brede driftstemperaturområdet fra minus 40 til pluss 75 grader Celsius. Levetiden er spesifisert til opptil 100 000 timer ved en omgivelsestemperatur på 65 grader Celsius.

Industrihaller med stor takhøyde krever høy lyseffekt, så LED-driveren genererer høy utgangseffekt. Driveren på 220 W er utstyrt med en integrert innkoblingsstrømbegrenser som begrenser stigningen i innkoblingsstrømmen.

Produsenter av armaturer for bruk i industrielle miljøer drar nytte av det unike høye effektområdet på opptil 220 W. Med PRE4-driveren kan de designe en enkelt lampe med en enkelt driver for å levere enorm lysstrøm på opptil 40 000 lumen. Det betyr også at armaturproduksjonen er enklere og rimeligere.

Den nye GEN4-driveren er en dimbar konstantstrømdriver med integrert DALI-busstrømforsyning for D4i-armaturer. Hver av de nye GEN4-driverne kan gi DiiA-standardiserte lys-, energi- og diagnostiske data via et DALI-2-grensesnitt.

Den nye 220 W Generation 4-driveren tilbyr enkel konfigurasjon via NFC-grensesnittet for dimbare industrielle drivere. Takket være companionSUITE-programvaren fra Tridonic er programmeringen enkel. Flere enheter kan programmeres samtidig for å spare tid i produksjonen.

Finn ut mer om Tridonic herKilde