TrustMark Home Improvement App live nå

Oct 14, 2022 | Diverse


TrustMark Home Improvement App live nå

TrustMark, Storbritannias eneste statlig godkjente kvalitetsordning, har lansert sin nye, gratis, Home Improvement App.

Arbeider i tett samarbeid med HMS, TrustMark har utviklet en ny og unik «one-stop shop»-app for oppussing av boliger, rettet mot å hjelpe forbrukere til å bedre forstå prosessen, kravene og hensynene rundt å få utført oppussingsarbeid på eiendommen deres.

HMS og TrustMark mener at appen vil bidra til å utvide forbrukernes kunnskap og tillit til å håndtere og stille spørsmål til håndverkere, spesielt når dette kan være deres første erfaring med å gjøre det. Dette bør også bidra til å øke faglige standarder og helse- og sikkerhetspraksis blant fagfolk.

Appen kan lastes ned gratis på Apple- og Android-enheter.

Innholdet i den første utgivelsen inkluderer informasjon en huseier må huske på når de planlegger et prosjekt – fra å finne dyktige og kompetente håndverkere, avtale en kontrakt og hva du kan forvente; prosjekt tidslinjer; eksempel kostnader; planleggingstillatelser; byggeforskrifter og forsikringskrav, gjennom til helse- og sikkerhetshensyn og mye mer.

Den inneholder også enkle lenker til mer nyttig informasjon på TrustMark-nettstedet, inkludert veiledningen for ettermontering av hjemmet ditt https://bit.ly/Retrofitting-Your-Home

Simon Ayers, administrerende direktør TrustMark forklarer, “Å få utført arbeid rundt hjemmet ditt kan være en vanskelig oppgave når som helst, spesielt å vite hvilke spørsmål du skal stille og hva du skal se etter når du engasjerer håndverkere. Vi ønsket å tilby et verktøy som huseiere kunne bruke uansett hvor de var, for å hjelpe dem med å stille passende spørsmål og gi relevant informasjon om arbeidet de ønsker utført og hvordan de skal gå frem. Ved å samarbeide med HMS for å utvikle appen vår, kan vi sørge for at trygge arbeidspraksis så vel som standarder og beskyttelse drives opp.”

Sarah Jardine, HMS sjefsinspektør for bygg og anlegg, “Virkeligheten er at et betydelig antall alvorlige konstruksjonsulykker finner sted på små, ofte innenlandske jobber. Vi ønsket å finne en måte å heve standarden i sektoren ved å få ut våre budskap om helse og sikkerhet sammen med annen viktig forbrukerinformasjon om kvalitet og bygningssikkerhet. Vi støtter utviklingen av denne nye appen ettersom vi tror den vil bidra til å heve standarden når det gjelder hvordan et godt hjemlig prosjekt ser ut».

Innholdet vil fortsette å utvikles over en periode med strategiske partnere for å gi forbrukerne den tilliten som kreves for å gjennomføre større nivåer av enkle og komplekse hjemmeforbedringer.

Appen er utviklet ved å bruke The Stationery Offices (TSO) Mobile App-plattform, som allerede har levert HSE Small Business-appen og den topprangerte DVSA Theory Test Kit-appen.

For å laste ned appen på Google Play, klikk her

Eller last ned appen på Apple App Store herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...