Twitter Files avslører Pfizers styremedlems forsøk på å undertrykke debatt om Covid-vaksiner

Jan 10, 2023 | Elbil og elbil ladere


I en annen del av Twitter-filene som ble utgitt på mandag, skjermbilder av en e-postsamtale mellom Scott Gottlieb, styremedlem i Pfizer, med Todd O’Boyle, seniorleder for offentlig politikk på Twitter.

Alex Berenson, en tidligere reporter for New York Times, delte denne delen. Berenson bemerket at Gottlieb “brukte den samme Twitter-lobbyisten som Det hvite hus for å undertrykke debatt om Covid-vaksiner, inkludert fra en annen leder av US FDA.”

Gottlieb delte en tweet av doktor Brett Giroir som sa at den naturlige Covid19-immuniteten var overlegen vaksineimmunitet med mye.

«Dette er den typen ting som er etsende. Her trekker han en omfattende konklusjon av en enkelt retrospektiv studie i Israel som ikke har blitt fagfellevurdert. Men denne tweeten vil ende opp med å bli viral og drive nyhetsdekning, sa Gottlieb.

Kreditt: Alex Berenson

Berenson bemerket at han fant e-posten mens han søkte poster mens han var på Twitter forrige uke. Han fant ut at gjennom Jira, Twitters interne system for håndtering av klager, videresendte O’Boyle Gottliebs e-post til Twitter Strategic Response-teamet, som var ansvarlig for å håndtere bekymringer for plattformens viktigste ansatte og brukere.

“Vennligst se denne rapporten fra den tidligere FDA-kommissæren,” skrev O’Boyle. Berenson bemerket at O’Boyle ikke klarte å nevne at Gottlieb var styremedlem i Pfizer «med en økonomisk interesse i å presse mRNA-skudd».

Selv om en Strategic Response-analytiker fant at tweeten ikke brøt med noen av Twitters feilinformasjonsregler, endte tweeten med å bli flagget som villedende. Berenson påpekte at tweeten forblir flagget til tross for flere studier som bekrefter nøyaktigheten til Giriors tweet.

Kreditt: Alex Berenson

Etter det klaget Gottlieb over en tweet fra Justin Hart, hvis Twitter-følger var over 100 000. Berenson påpekte at selv om Gottliebs innvending mot Harts tweet, som nevnte et viralt patogen med en barnedødelighet på <>0 %, ikke var klar. Imidlertid la han til, Pfizer bør snart bli godkjent for barn i alderen 5 til 11. Igjen, O’Boyle nevnte ikke Gottliebs forbindelse med Pfizer da han videresendte rapporten.

Twitter reagerte ikke på Gottliebs forespørsel denne gangen. Berenson bemerket også at Gottlieb “presset Twitter for å handle mot meg.” Han la til at Gottliebs handling var en del av en større handling som inkluderte Biden White House og Andrew Slavitt. Han sa at gruppen jobbet offentlig og privat for å presse Twitter til den ikke hadde noe annet valg enn å utestenge ham.

“Jeg vil ha mer å si om min egen sak og vil saksøke Det hvite hus, Slavitt, Gottlieb og Pfizer snart,” skrev Berenson.

Twitter-filene fortsetter å bli utgitt, og du kan lese artiklene våre om dem her.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Twitter Files avslører Pfizers styremedlems forsøk på å undertrykke debatt om Covid-vaksiner


Se Kilden