UK hetebølger fører til massiv økning i air condition interesse | Logic4trening

Aug 24, 2022 | Diverse


UK hetebølger fører til massiv økning i air condition interesse |  Logic4trening

Som svar på økt etterspørsel fra forbrukere om å holde seg kjølig under julis rekordtemperaturer, så den ledende leverandøren av klimaanlegg (ac)-kurs, Logic4training, en massiv økning i interessen for relatert opplæring. Spørsmål om «F Gas-kurs» – en viktig del av ac-trening – økte med 129 %.

Til dags dato har mekanisk kjøling i Storbritannia vært forbeholdt kommersielle bygninger, som kontorer og produksjonsanlegg, men med det uheldige grepet av global oppvarming som tydelig tar tak, er markedsplassen i endring. I følge en rapport publisert i fjor har mindre enn 5 % av boligene i Storbritannia for øyeblikket AC, men ved århundreskiftet er det spådd at 75 – 85 % av kjølebehovet vil være innenlands.

Rapporten, som ble utstedt av myndighetsavdelingen BEIS, gjenspeilte Logic4trainings funn, og uttalte at “…varmt vær (konsistente høye temperaturer i en eller to uker) kan utløse mye høyere nivåer av forespørsler som resulterer i installasjoner i løpet av året, eller gjennom kunder planlegging for neste år.”

Det som er klart er at kjøling blir en økende bekymring, og gir nye markedsmuligheter for klimaanleggsingeniører.

Klimaanlegg for hjemmet

Et knefall på hetebølgen betyr at mange huseiere velger en bærbar klimaanlegg, som ganske enkelt kan kobles til. Dette er ikke den mest effektive løsningen og vil legge til betydelige pund på strømregningen som vanligvis er lavere om sommeren.

I fremtiden vil energieffektive teknologier med to formål, som luftvarmepumper (ASHP) som gir både oppvarming og kjøling, bli mer populære. F Gasstrening er relevant for både AC- og ASHP-er, og leverer helårsvirksomhet for installatører med passende opplæring.

Hva er F Gas-trening?

Flourinerte gasser (F-gasser) brukes i klimaanlegg, kjøling og enkelte varmepumpesystemer. Ingeniører som jobber med disse teknologiene trenger F Gas-opplæring for å forstå hvordan de skal håndtere disse potensielt farlige stoffene trygt og effektivt, som dekker lekkasjekontroll, gjenvinning av kjølemiddel, service, vedlikehold og installasjon.

De mest skadelige F-gassene, som er kjent som ‘Ozone Depleting Substances’ (ODS), fases ut over hele Europa og Storbritannia under F-Gas-forskriften, noe som sikrer at de nyeste kjøle- og oppvarmingsteknologiene er energieffektive med minimal miljøpåvirkning .

For mer informasjon om Logic4trainings utvalg av F Gas-kurs, klikk herKilde