Utvikle opplæring leder an innen installasjon av elbil-lading

Sep 16, 2022 | Diverse


Utvikle opplæring leder an innen installasjon av elbil-lading

Develop Training, en av Storbritannias ledende akkrediterte leverandører av compliance-, teknisk- og sikkerhetsopplæring, fortsetter å øke bevisstheten om behovet for kvalifiserte ladeinstallatører for elektriske kjøretøy (EV) for å møte Storbritannias etterspørsel etter infrastruktur for elbil-lading.

Elbiler er en betydelig del av den økende nødvendigheten av grønnere teknologier, og med det britiske forbudet mot nye bensin- og dieselkjøretøyer fra 2030, vil elektriske kjøretøyer og teknologiene som kreves for å lade dem være avgjørende for daglig transport. Develop Training tilbyr nå ressursene som trengs for å oppgradere praktiserende elektrikere, og gir opplæringen som gjør at de kan utføre installasjonsprosessen for elbiler på en kompetent måte.

Det omfattende kurset utviklet av læringsleverandøren er Level 3 Award in Ladeinstallasjon for elektriske kjøretøy for innenlands, kommersiell og industri. Dette City & Guild-akkrediterte to-dagers kurset gjør det mulig for praktiserende elektrikere å kvalifisere seg som installatører av el-ladeutstyr, og dekker lovgivning, design, valg og igangkjøring av den endelige installasjonen.

Stuart Gilby, operativ treningssjef ved Develop Training, sa: “Her hos Develop Training erkjenner vi at installasjon av elbiler er en ferdighet som raskt blir en prioritet i byggebransjen som en del av arbeidet mot en fremtid med netto null.

«Fordelene ved å kvalifisere seg som installatør, for både arbeidsstyrken og arbeidsgiveren, kan ikke bagatelliseres. For eleven er det sjansen til å tilegne seg viktige ferdigheter og kunnskaper, som vil tillate dem å trygt installere EV-ladepunkter i tråd med gjeldende bransjeretningslinjer. Ved å støtte sine arbeidere til å gjennomføre opplæringen, vil arbeidsgivere kunne få en del av et raskt voksende marked, og fremtidssikre både deres og deres ansattes inntjeningspotensial.»

For mer informasjon, klikk herKilde