uvex lanserer ny serie vernebriller

Sep 12, 2022 | Diverse


uvex lanserer ny serie vernebriller

uvex har lansert en ny kolleksjon med vernebriller som gir beskyttelse for arbeidere så vel som planeten.

uvex i-serien består av tre modeller som beskytter mot en lang rekke farer på arbeidsplassen. De har alle store, flate linser for et ubegrenset synsfelt med en x-tended sideskjold for å gi ekstra beskyttelse mot farer.

uvex i-lite-brillene har et moderne design med ergonomisk formede sidearmer som gir en sikker passform uten press.

De bruker uvex supravision-beleggteknologi for permanent antidugg og ripebestandighet, og gir optimalt syn under arbeidet. Sidearmene har også flere skråpunkter for å tillate et høyt nivå av individualisering, noe som sikrer en god passform for alle ansiktsformer og hodebredder.

uvex i-guard-brillene har de samme fordelene med tillegg av en myk, fleksibel ansiktsforsegling laget av resirkulerte materialer. Tilpasning til enhver ansiktsform uten trykk, gir tetningen beskyttelse mot væsker, partikler og smuss, merking 3 og 4 i henhold til EN 166.

Uvex i-guard+ vernebrillene inkluderer i mellomtiden et pannebånd som gir økt støtbeskyttelse. Ideell egnet for krevende arbeid, uvex i-guard+ går utover minimumskravene og gir økt mekanisk styrke.

I tillegg til standard uvex i-range, har uvex avduket i-range planet. Som en del av uvexs fokus på å beskytte planeten har den de samme tre modellene, men laget med resirkulerte og biobaserte materialer og ressursbesparende produksjon.

Sidearmene til uvex i-guard planet, for eksempel, er laget av 39 % biobaserte materialer. uvex bruker også fornybart råmateriale fra ricinusoljeanlegget og energi fra biomassekilder for å produsere brillene.

uvexs Clair Weston sier: Beskyttelse av mennesker har alltid vært vårt kjernefokus på uvex, og uvex i-serien har en rekke innovative produkter for å holde arbeidere trygge fra ulike farer og miljøer på arbeidsplassen. Med bærekraft som blir stadig viktigere, har vijobber også hardere enn noen gang for å beskytte planeten. Våre uvex i-range planet-produkter setter nye standarder for bærekraft uten at det går på bekostning av uvexs strenge sikkerhetsstandarder.”

For mer informasjon om i-range, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...