Vasco-armaturen er det siste tilskuddet til Ansells kommersielle belysningsserie

Sep 29, 2022 | Diverse


Vasco-armaturen er det siste tilskuddet til Ansells kommersielle belysningsserie

Ny lineær anheng tilbyr brukere en rekke funksjonelle og designalternativer.

En toveis hengende lineær anheng, den har blitt produsert i både 1200 mm og 1500 mm lengder, men kan tilpasses for å lage lengre eller forskjellig formede pendler når den installeres ved hjelp av innovative kontinuerlige koblinger eller hjørnekoblinger. Den rektangulære armaturen er elegant og moderne i design, og er konstruert av robust aluminium og er tilgjengelig i både svart og aluminiumsfinish for å møte markedets etterspørsel. Toveis, den leverer et lysforhold på 30 % oppover til 70 % nedover som standard, men kommer med den ekstra muligheten for valg av retningslys om nødvendig.

Vasco er egnet for en rekke bruksområder, inkludert utdannings-, kommersielle og detaljhandelsinnstillinger, og er også CCT-valgbar, slik at brukerne kan stille inn fargetemperaturen mellom 3000k, 4000k og 6000k, og den kan dimmes som standard.

Enkel å installere, Vasco har en integrert driver og har justerbare opphengspunkter. Den er forhåndskablet med 1,5 m kabellengde som gir rikelig med muligheter for individuelle hengehøyder.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting sa: «Vi er veldig spente på lanseringen av Vasco og kan ikke vente med å høre hva kundene våre synes om det. Det ser flott ut når det monteres som en individuell armatur, men gir også installatørene allsidigheten til å lage kontinuerlige belysningsstriper i store rom eller å lage formede pendler avhengig av prosjektkrav.

“Bortsett fra designfordelene, er Vasco også en svært funksjonell armatur, som gir brukerne full kontroll over praktiske lysinnstillinger som fargetemperatur og lysretning.”

For mer informasjon om Ansell Lightings Vasco CCT Bi-directional Suspended Linear, klikk herKilde