Vi introduserer Home Assistant Creator Network!

Sep 23, 2022 | Smarthus


Hei alle sammen! I dag kunngjør vi vårt nye program kalt Home Assistant Creator Network! Vi er veldig glade for å begynne å snakke tett med skapere for å sikre at alle har best mulig informasjon. Vi ønsker å investere i samfunnet vårt og støtte innsatsen som gjøres for å holde brukerne våre informert. Dette er en måte for Home Assistant å belønne disse skaperne som er positivt engasjert med brukerne våre.

Skapere i nettverket
De første medlemmene av Creator Network!

Hva er skapernettverket?

Skapernettverket vil være en gruppe skapere som er aktive og engasjerte i fellesskapet vårt med konsekvent innhold som bygger arkivet for Home Assistant. Disse skaperne lager innhold for YouTube, Twitter, Instagram, TikTok, etc. med mål om å hjelpe folk med å bruke Home Assistant. Dette kan være gjennom opplæringsprogrammer, objektive produktanmeldelser, lage kule ting og mer.

Vi ser frem til å utvide dette nettverket til å bli en gruppe skapere som jobber sammen med hverandre og Home Assistant-utviklerne. En av de største måtene vi gjør det på er månedlige samtaler med nettverket for å diskutere utgivelser og kommende endringer.

Besøk Home Assistant Creators Network for mer informasjon og hvordan du søker.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...