Videoer som motbeviser falske Tesla FSD Beta-påstander fjernet av YouTube

Aug 21, 2022 | Elbil og elbil ladere


To videoer som avkrefter påstanden om at Teslas Full Self-Driving kjører over barn er fjernet av YouTube. Videoene var som svar på en TV-reklamekampanje lagt frem av Green Hills Software CEO, Dan O’Dowd. O’Dowd sendte TV-reklamer med påstanden om at Teslas FSD-programvare «gjentatte ganger treffer mannekenger i barnestørrelse», og dermed strømmet clickbait-overskriftene inn.

Som svar på disse annonsene motbeviste Tesla FSD Beta-tester, @WholeMarsBlog og Tad Park disse annonsene og lastet opp testen deres til YouTube. Disse to videoene er nå fjernet av plattformen.

I følge CNBC, sa en YouTube-talsperson at videoene ble fjernet «i henhold til selskapets retningslinjer for skadelig og farlig innhold». etter CNBC hadde nådd ut.

Elena Hernandez, YouTube-talspersonen nevnt ovenfor, fortalte CNBC, «YouTube tillater ikke innhold som viser en mindreårig som deltar i farlige aktiviteter eller oppmuntrer mindreårige til å gjøre farlige aktiviteter. Etter gjennomgang slo vi fast at videoene som ble sendt til oss av CNBC bryter med våre skadelige og farlige retningslinjer, og som et resultat fjernet vi innholdet.»

@WholeMarsBlog og Tad Park var de to sjåførene som testet den livreddende programvaren. Tad Park, administrerende direktør i Volt Equity og porteføljeforvalter i VCAR, fortalte CNBC at han trodde på investeringene sine og hadde opplevd produktet selv. Han understreket at ungene aldri var i fare og at det ble tatt omfattende sikkerhetstiltak. Han fortalte også CNBC at han var beredt til å ta over når som helst. Det sa han også i videoen.

Da @WholeMarsBlog først ga ut videoen, fortalte han meg i en Twitter-melding at testene viste at FSD Beta ikke har noe problem med å oppdage fotgjengere i alle aldre. Han understreket også at sjåføren må være oppmerksom og at FSD Beta sørger for dette.

«Testene våre viste at Tesla Full Self-Driving Beta ikke har noe problem med å oppdage fotgjengere i alle aldre. Så lenge sjåføren er oppmerksom, noe systemet sikrer, er det ingen risiko for fotgjengere selv i tilfelle programvaren ikke oppdager dem.»

«Dette er førerassistanse og forventes ikke å være perfekt. Det gjør meg kvalm at Dan O’Dowd vil presse skadelig feilinformasjon til fordel for seg selv økonomisk. Han bør siktes kriminelt for falsk reklame, sammen med alle stasjoner som kjørte annonsene hans. Jeg har ikke millioner å bruke på annonser som Dan, så del gjerne videoen på sosiale medier slik at alle som så annonsen til Dan også kan se testen vår.»

Mine 2,5¢

For å være helt ærlig har jeg sett videoer på YouTube som er farligere enn å teste programvaren på et kjøretøy. YouTube lar kryptosvindlere ikke bare markedsføre svindelene sine. Mange legger ofte ut dype falske videoer av Elon Musk som promoterer disse svindelene. Et eksempel er denne.

I tillegg kan du gjøre et enkelt YouTube-søk og finne utrolig farlige og usikre ting som folk laster opp selv og gjør. Kommer YouTube til å ta noen av disse ned? Sannsynligvis ikke, og jeg går ikke inn for at dette skal skje.

Dette er bare min mening, men Teslas FSD Beta-programvare er noe som vil redde liv, og dessverre er det mange bransjer som tjener på tap av liv.

Ansvarsfraskrivelse: Johnna er lang Tesla.

Din tilbakemelding er viktig. Hvis du har kommentarer, bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter @JohnnaCrider1

Videoer som motbeviser falske Tesla FSD Beta-påstander fjernet av YouTube


Se Kilden