Vil du hjelpe andre? La din AI stå ved døren

Jan 24, 2023 | Smarthus


I dag introduserer vi en ny regel for Home Assistant-fellesskapet: det er ikke lenger tillatt å bruke ChatGPT eller andre AI-systemer for å hjelpe andre.

Selv om disse systemene genererer forseggjorte og godt strukturerte svar, er de feil. Ofte tar de feil på subtile måter som bare noen med riktig ekspertise kunne oppdage. Og disse menneskene ville ikke trenge AI for å ha skrevet det svaret.

Vi setter pris på at folk ønsker å hjelpe andre, men har du ikke kunnskapen, overlat det til noen andre. Å gi et feil svar gjør ting verre. Du kaster bort alles tid, inkludert den som stiller spørsmålet. Å prøve ut et svar som ikke fungerer er frustrerende fordi du tror du gjør noe galt.

Å bruke et AI-system for å generere et svar uten å gi tilskrivelse til AI vil resultere i et forbud. Hvis du bruker attribusjon, sletter vi innlegget ditt og gir en advarsel. Dette betyr også at det ikke er et akseptabelt svar å foreslå noen “spør ChatGPT”.

Hvis AI-systemer blir bedre, vil vi se på denne regelen på nytt.Her er kilden til saken

Hack Enkel | Hackaday

Her på Hackaday elsker vi definitivt å feire de harde hackene: de vanvittige bragdene med omvendt konstruksjon, de fysikk-trossende fantasiene eller misbruket av banebrytende teknologi. Men i dag vil jeg gjerne heve et retorisk glass til hyllest av de enkle...

Hexed Home Assistant overvåker 3D-skrivere

Du kan være barnevakt for 3D-printeren 100 % av tiden, eller du kan krysse fingrene og håpe at alt fungerer. Noen overvåker skriverne sine ved hjelp av webkameraer, men [Simit] har en mer stilig metode for å holde oversikt over seks 3D-skrivere. Ideen er å...