Vimars Wi-Fi videoringeklokke – Profesjonell elektriker

Sep 19, 2022 | Diverse


Vimars Wi-Fi videoringeklokke

Bor du i en enebolig og ønsker å se hvem som ringer på døren din, men bruker de samme ledningene som ringeklokken eller porttelefonen som allerede er på plass?

Bygger du ditt neste hus og ønsker å utstyre det med en smart videodørinngangsløsning som er enkel å installere og enkel å administrere?

Da er Vimar Wi-Fi videoringeklokke akkurat for deg.

Denne løsningen er tilgjengelig i et praktisk og komplett sett, og den har integrert Wi-Fi som lar deg besvare anrop direkte fra smarttelefonen din uten å måtte installere en videoporttelefon inne i hjemmet, med kablede tilkoblinger.

Det er en ekte “smart ringeklokke” som – takket være dens kompakte størrelse – kan installeres på stolpene til inngangsporten eller på karmen til inngangsdøren din, slik at du kan se hva som skjer ute på veien eller i hagen din. .

Med den nye utgivelsen av gratis View Door App kan du svare på anrop uansett hvor du er. Enten du legger deg komfortabelt i sengen for en ettermiddagslur eller er ute og shopper eller nyter en velfortjent badeferie, et enkelt trykk på displayet på smarttelefonen lar deg se hvem som ringer på døren din og snakke med dem, åpne porten eller aktiver en annen kontroll (for eksempel slå på lysene langs stien).

Og takket være SD-kortet som er inkludert i settet, kan du også ta opp stillbilder og videoopptak.

Vimar Wi-Fi videoringeklokke tilbyr videoopptak av høy kvalitet og en bred opptaksvinkel, den er utstyrt med infrarød LED-belysning for å tillate filming om natten, og den er utstyrt med en manipulasjonssikker sensor som sender smarttelefonen et varsel i tilfelle et forsøk på å fjerne den.

RGB LED-ringen som elegant omgir ringeknappen, signaliserer anropsstatusen til den som aktiverer den på en dynamisk måte: samtale i gang, tilkobling, svar.

Kompatibel med Amazon Echo smarthøyttalere, Vimar Wi-Fi videoringeklokke er enkel å installere og programmere, enkel å administrere og smart å betjene. Faktisk lar den deg angi et område der den automatisk vil oppdage bevegelse – og skille om den stammer fra et menneske eller fra en annen hendelse – og umiddelbart sende et varsel på appen. Og i tilfelle en alarm av en hvilken som helst type, begynner pre-roll-funksjonen å ta opp bilder 5 sekunder før hendelsen.

En ekstra ringetone som fungerer via radio er også tilgjengelig som tilbehør, som kan installeres inne i hjemmet for å forsterke lyden av samtalen, slik at den til og med kan høres hvis smarttelefonen din ikke er innen rekkevidde.

For mer informasjon, klikk herKilde