VINNE! Bag En £200 Virgin Experience-kupong med Unicrimp

May 23, 2023 | Diverse


VINNE!  Bag En £200 Virgin Experience-kupong med Unicrimp

Unicrimp tilbyr én leser sjansen til å vinne en strålende premie.

Unicrimp fortsetter å utvide sitt omfattende utvalg av kabeltilbehør og introduserte tidligere i år en ny kategori produkter til sin portefølje.

Markedsført under Q-NECT-merket, består serien av spakkoblinger og koblingsbokser, som samler et utvalg produkter som fungerer sammen for å gi installatører sterke, raske og pålitelige løsninger som vil tilby dem allsidighet når de utfører hverdagen. oppgaver.

Totalt ti produkter utgjør hele Q-NECT-serien, som omfatter:

2, 3 og 5-veis spakkoblinger – egnet for solide, flertrådete og fleksible kabeltyper. De bruker skruløs fjærklemmeteknologi, så det er ikke nødvendig med noe verktøy.

IP66 værbestandig koblingsboks – designet for å gjøre installasjoner mer effektive. Den kan huse fire av 3-ports spakkontaktene ved hjelp av den 360° avtakbare holderen, og med et buet lokk gir det ekstra plass til ledninger.

IP tilkoblingsbokser – serien består av en 4-polet 2-veis 24A IP68 inline-koblingsboks, 4-polet 3-veis 24A IP68 (M16+M20) koblingsboks, og 3-polet 2-veis 16A IP66 koblingsboks.

5-polet, 3-veis IP68 ‘T’ og 2-veis inline-kontakter – med høy kvalitet og robuste materialer for å sikre at koblinger tåler de tøffeste miljøene.

En omfattende Q-Nect-brosjyre kan lastes ned fra Unicrimp-nettstedet samt fra Scolmore Group-appen.

HVORDAN DU INNGÅR

DELTA I GRATIS PREMIETREKKING FOR Å VINNE EN VIRGIN EXPERIENCE-KUBIL, MED GJENNELSE FRA UNICRIMP, VED Å FYLLE UT KONTAKTSKJEMAET NEDENFOR

Påmeldingsfrist: 10.07.2023. Vanlige vilkår og betingelser gjelder.Kilde