VINNE! Veske Et CK Mighty Scope inspeksjonskamera!

Feb 21, 2023 | Diverse


VINNE!  Veske Et CK Mighty Scope inspeksjonskamera!

Vi har slått oss sammen med CK Tools for å gi én leser sjansen til å vinne en “mektig” premie.

CK Tools har lansert et inspeksjonskamera som lover store resultater på ekstremt små rom. Det splitter nye Mighty Scope er et kompakt, men høykvalitets kamera designet for å gi øyne på vanskelig tilgjengelige steder.

Enheten bærer CK Tools’ varemerkepålitelighet, holdbarhet og innovasjon, og oppfyller et gap i markedet for lite, brukervennlig kamerautstyr for både profesjonelle og hjemmebrukere.

Mighty Scope måler bare tre og en halv tommer i lengde og én tomme i bredden, og har en ombord Wi-Fi-hotspot med en rekkevidde på 15 meter for ultimat bekvemmelighet. Den støvtette og vanntette designen gjør den til det ideelle universalverktøyet for inspeksjon, kabeltrekking, vedlikehold og reparasjoner.

Kameraet drives gjennom en gratis og intuitiv app, og direktestrømmer 720p HD-video, med en digital zoom-funksjon og justerbare hvite LED-lys som gir utmerket klarhet. Med en nyttig «alltid opp»-visningsmodus, gjør Mighty Scopes brukervennlighet lett arbeid med å navigere i vanskelige og trange områder, og sikrer at bildet på appen alltid er riktig vei opp, uavhengig av kameraposisjonen. Brukere kan lagre opptak rett til enhetens kamerarulle.

Mighty Scope-settet inkluderer et EVA-polstret deksel, Mighty Scope IP67-klassifisert kamera, en krok og magnet, låseadapter, svanehals- og gjengeadaptere, USB-C-ladekabel og ekstra o-ringer. Den er designet for å pare perfekt med CK Tools’ Mightyrods-kabelføringsområde.

HVORDAN DU INNGÅR

FOR Å DELTA I GRATIS PREMIETREKKING FOR Å VINNE ET CK TOOLS MIGHTY SCOPE INSPEKSJONSKAMERA, FYLL BARE UT KONTAKTSKJEMAET NEDENFOR. EN VINNER VIL DERES TREKKES TILFELDIG.

Påmeldingsfrist: 10.04.2023. Vanlige vilkår og betingelser gjelder.

CK COMP 2Kilde