Viridian Solar kunngjør ny EV Charger

Jan 5, 2023 | Diverse


Viridian Solar kunngjør ny EV Charger

Viridian Solar har annonsert detaljer om sin nye lader for elektriske kjøretøy (EV), Clearline EV. Det første produktet som dukker opp fra samarbeidet mellom Viridian Solar og EO Charging er en kompakt 7kW veggmontert ladeenhet med stikkontakter som kommer med innebygd solenergi-tilpasningsfunksjonalitet.

Når nye byggeforskrifter del L og del S når slutten av innfasingsperioder neste juni, forventes det at flere og flere nye boliger bygget i Storbritannia vil komme med både solcellepaneler og EV-lading som standard.

Med Clearline EV i produktutvalget sammen med sine ekstremt populære takintegrerte Clearline fusion solcellepaneler, kan Viridian Solar støtte husbyggere med teknologiene de trenger for å overholde de nye forskriftene.

Jamie Berryman, CSO hos Viridian Solar sa:

«Den nye Clearline EV er liten, slank og godt designet med husbyggerens verdi, noe som gjør den til en perfekt match for vårt utvalg av takintegrerte solcellepaneler. Med mange nye EV-ladeprodukter på markedet, er det viktig å jobbe med et pålitelig og anerkjent merke. Ved å velge Viridian Solar kan én enkelt leverandør for både sol- og el-lading være trygg på at solenergien og elbilen vil fungere vakkert sammen.»

Finn ut mer herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...