Volkswagen starter ID.7 verdenspremiere nedtelling

Apr 17, 2023 | Elbil og elbil ladere


17. april 2023 har Volkswagen ID.7 premiere i Europa, Kina og USA. Volkswagen har som mål å gjøre ID.7 til en av de bestselgende elbilene i den øvre mellomklasseklassen.

«Parallelt med vår elektriske offensiv i Europa, fokuserer vi også på Asia og Nord-Amerika. ID.7 er en ekstremt viktig modell for Volkswagen i Kina, Canada og USA,” forklarer Imelda Labbé, medlem av VWs styre for salg, markedsføring og ettersalg.

“Den imponerer med god plass, innovative hjelpesystemer og moderne funksjoner som et avansert infotainmentsystem. Våre kunder vil motta en ekte premiumpakke med den første helelektriske flaggskipmodellen fra Volkswagen, sa hun.

Volkswagen vil holde et livestream-arrangement, som starter kl. 14.00 CEST, for ID.7s verdenspremiere i flere markeder. Selskapet vil dele kringkastingslinker til Kina, USA og fem store europeiske byer.

Volkswagen investerte over én milliard euro for å forberede planene sine i Emden, Tyskland, for produksjon av elbiler. ID.7-leveranser til europeiske og nordamerikanske markeder vil bli utført i VWs Emden-anlegg. Volkswagen planlegger å produsere “motstykker” til ID.7 i Kina lokalt.

VW ID.7 er det tredje elektriske kjøretøyet den tyske bilprodusenten presenterte i år, etter ID.3 og kompakt ID.2. Volkswagen har sakte introdusert sin nye ID. Familiemodeller siden begynnelsen av 2023. Den europeiske eldre bilprodusenten planlegger å lansere 10 nye IDer. modeller innen 2026 i Europa, Kina og USA.

Volkswagen har som mål å vinne en markedsandel på 10 % i USA med ID.7 og ID.Buzz-salg som leder an. I sine helårsresultater (FY) 2022 tok VW 4 % markedsandel i USA med ICE-kjøretøyer inkludert i tellingen. Den spådde at ID.7 og ID.Buzz ville bidra til å øke Volkswagens markedsandel i USA til 10 % innen 2030.

Teslarati-teamet vil sette pris på å høre fra deg. Har du tips, kontakt meg på [email protected] eller via Twitter @Writer_01001101.

Volkswagen ID.7 har premiere i tre markeder samtidig 17. april


Se Kilden