Whitestar Solutions dobler produktiviteten med TREND Networks kabelsertifisering

Sep 14, 2022 | Diverse


Whitestar Solutions dobler produktiviteten med TREND Networks kabelsertifisering

Leverandøren av data- og elektriske tjenester Whitestar Solutions har doblet produktiviteten siden de erstattet sin eksisterende kabelsertifiseringsflåte med LanTEK IV-testere fra TREND Networks.

Whitestar Solutions ble dannet i 2000, med base i Hemel Hempstead, Storbritannia, og spesialiserer seg på å levere prosjekter innen utdanningssektoren, inkludert skoler, høyskoler og universiteter over hele landet. Datakablingsprosjektene må generelt snus raskt i løpet av den 6 uker lange sommerferieperioden. Dette er ofte utfordrende, da det kan kreves tilsvarende tre til fire måneders arbeid i løpet av denne korte tidsrammen.

I 2020 skulle selskapets flåte av testere fornyes. Da Whitestar Solutions fant en overlegen og mer kostnadseffektiv løsning i LanTEK IV kabelsertifiserere, valgte Whitestar Solutions å oppdatere flåten sin ved å samarbeide med TREND Networks i forhold til sin forrige leverandør.

“Den første jobben vi brukte LanTEK til var for London Business School,” sier Gavin Atkins, prosjektleder for Whitestar Solutions. Det var over 4000 datapunkter som skulle installeres, men med LanTEK på vår side og hjalp oss gjennom, gikk jobben knirkefritt og var en fullstendig suksess.»

LanTEK IV er enkel å bruke, med en responsiv berøringsskjerm og enkelt brukergrensesnitt. Dessuten sparer det betydelige mengder tid, siden det lar brukeren teste og lagre en Cat6A-kobling på bare 7 sekunder.

“Vi har nå LanTEK-sertifiseringen, som er i stand til å teste innen 7 sekunder, noe som er dobbelt så raskt som noe vi noen gang har hatt før. Det betyr at produktiviteten vår på stedet bokstavelig talt har doblet seg over natten, sier John English, administrerende direktør for Whitestar Solutions.

Gavin Atkins fortsetter: “Når du tester tusenvis av datapunkter, teller hvert sekund, og det kombinert med VisiLINQ reduserer tiden brukt på enhver jobb.”

VisiLINQ Permanent Link-adaptere gjør det mulig for teknikere å jobbe smartere, ikke hardere. De gjør det mulig å starte testing og se resultatene, alt uten å måtte bære eller berøre testeren. Brukere trykker ganske enkelt på VisiLINQ-testknappen og venter på at det fargede lyset indikerer resultatet.

“Når du tester i et støyende miljø kan du se det grønne lyset blinke, og uten å måtte kaste bort tid på å se ned på skjermen, vet du at det har gått, og du kan gå videre til neste prosjekt,” sier Gavin.

En annen produktivitetsøkende funksjon som har vært til nytte for Whitestar Solutions er TREND AnyWARE Cloud, det raskeste skyteststyringssystemet i verden. Prosjektledere kan også forhåndskonfigurere all prosjektinformasjon i TREND AnyWARE Cloud for Field Technicians for å laste ned, noe som bidrar til å forbedre nøyaktigheten.

“Før skyen ville ingeniørene våre være ansvarlige for å legge inn sine egne test-IDer, noe som av og til kan skje en feil,” forklarer John English. “Et siffer ut kan bety at et 1000 testprosjekt må endres manuelt på kontoret, noe som vil legge til tid til prosjektet.”

TREND AnyWARE Cloud tillater også sanntidssamarbeid mellom prosjektledere og feltteknikere, noe som gjør testrapporter raskere å produsere.

John fortsetter: «Med vår forrige leverandør måtte vi enten sende testerne tilbake til kontoret, eller ingeniørene lagret testresultatene til USB-pinnen, som begge var svært tidkrevende fra en admin. synsvinkel. Men nå med LanTEK synkroniseres resultatene sømløst til skyen, og våre prosjektledere kan utstede testrapporter til kundene den dagen prosjektet er fullført.”

Selv om Whitestar Solutions’ teknikere ikke har tilgang til Wi-Fi, kan de enkelt koble LanTEK-kabelsertifiseringen til telefonen. Dette betyr at uansett hvor de jobber i landet, kan de overføre testresultatene til kontoret for avmelding med minimalt oppstyr.

«Å jobbe i utdanningssektoren er tid og hastighet avgjørende. Med vår forrige leverandør, når vi hadde en tester inn for kalibrering, kunne vi noen ganger være tester nede i en til to uker, sier John English. «Med TREND går testeren inn den ene dagen, og vi har en låneenhet den neste. Nedetid holdes på et absolutt minimum.»

TREND Networks gir også et livstidsstøtteløfte, for å tilby kalibrering og reparasjon for LanTEK IV-kabelsertifiseringen så lenge den er i bruk.

Teknisk støtte er også tilgjengelig globalt, med et løfte om to timers responstid, for ytterligere å maksimere produktiviteten.

“Vår forrige leverandør ønsket den store investeringen på én gang, mens de med TREND Networks kjøpte inn i vår tro, som var å bygge et partnerskap og gi den økonomiske fleksibiliteten,” sier John English. “Vi planlegger å vokse i løpet av de neste tre til fem årene, og vi er sikre på at vi kan stole på at TREND Networks kommer på den reisen med oss.”

Finn ut mer om LanTEK IV-kabelsertifiseringer her

For mer informasjon om hvordan TREND Networks og Whitestar Solutions har jobbet sammen, se en video herKilde