Xiaomi 3 og Xiaomi 4 Pro i sammenligning

Sep 9, 2022 | Elbil og elbil ladere


De nye Xiaomi Mi Kickscooter 3 og 4 Pro er her!

Vi ville bare informere deg om at det etterlengtede nye Xiaomi Mi elektrisk scooter er endelig tilgjengelig med veigodkjenning i Tyskland – vi snakker om Xiaomi Kickscooter 3 og dens storebror, Kickscooter 4 Pro.

Mens Kickscooter 3 fortsatt er ganske tradisjonell (maks. rekkevidde 30 km/t, maks. belastning 100 kg, 8,5 tommers dekk), Xiaomi 4 Pro i seg selv. Med denne e-scooteren har Xiaomi fulgt den generelle trenden mot større dekk, større rekkevidde og nyttelast (holdbare 10 tommers dekk med selvreparerende belegg, 55 km rekkevidde og 120 kg nyttelast). Av spesiell interesse er de forbedrede doble skivebremsene på bakhjulet og E-ABS-systemet med blokkeringsfri bremsing og energigjenvinning på forhjulet – dette sikrer definitivt en rask og sikker bremselengde. Og med 700 W maks effekt og 20 % klatreevne har 4 Pro også mer enn nok kraft.

Xiaomi 3 og 4 Pro-bilder

Rent visuelt ser 4 Pro ganske lik ut den velprøvde Pro 2, men parametrene er betydelig forbedret (Pro 2 hadde «bare» en rekkevidde på 45 km, 600 W maks. effekt og betydelig mindre 8,5 tommer dekk).

Vårt tips: Du kan bestille begge de nye Xiaomi-scooterne til en spesielt rimelig pris fra Amazon:

  • Xiaomi Kickscooter 3 for 549 euro
  • Xiaomi Kickscooter 4 Pro for 799 euro

Du vil ikke gå galt med disse to e-scooterne. Kickscooter 3 er en flott innstegsmodell til en virkelig lav pris – og spesielt 4 Pro tilbyr ytelsesparametere som ellers bare finnes i vesentlig dyrere modeller. Absolutt kjøpsanbefaling!

Sammenligning av ytelsesdata for Xiaomi 3 og 4 Pro

Her er en oversikt over de viktigste dataene om de to nye Xiaomi e-scooterne:

Xiaomi sparkescooter 3 Xiaomi Kick Scooter 4 Pro
toppfart 20 km/t 20 km/t
Maks rekkevidde 30 km 55 km
Maksimal kraft 600W 700W
graderbarhet 16 % 20 %
ramme aluminium aluminium
bremser E-ABS bremsesystem med blokkeringsfri funksjon foran. Dobbel skivebrems med 2 bremseklosser for mer bremsekraft bak. E-ABS bremsesystem med blokkeringsfri funksjon foran og høykvalitets to-stempel skivebrems bak.
energigjenvinning Ja Ja
dekk 8,5 tommer 10 tommer (slangeløs og selvreparerende)
skjerm Ja Ja
fartssteg 3 3
Intelligent BMS-system (batteristyring) Ja Ja
Kompatibel med Mi Home App Ja Ja
Sammenleggbar Ja (innen 3 sekunder) Ja (innen 3 sekunder)
Vei lovlig i D Ja Ja
Xiaomi 3 og 4 Pro sammenligningSe her

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...