Yale lanserer nytt strømdrevet flomlyskamera

Dec 25, 2022 | Diverse


Yale lanserer nytt strømdrevet flomlyskamera

Den pålitelige hjemmesikkerhetseksperten Yale har nylig annonsert et nytt tillegg til sin smarte sikkerhetsserie – Floodlight Camera. Og siden det er strømdrevet, anbefaler Yale alle huseiere som kjøper kameraet å få hjelp av en profesjonell elektriker for å hjelpe installasjonen.

Vi introduserer Yale Floodlight Camera

Yales Floodlight Camera er et velkomment tillegg for å forbedre et hjems utendørs sikkerhetsbeskyttelse, og kombinerer fordelene med lys og lyd som en effektiv avskrekkende middel mot kriminelle.

Med smarttelefonkontroll lar Floodlight-kameraet huseiere enkelt og bekvemt overvåke utsiden av hjemmet sitt når som helst på dagen eller natten takket være kameraets klar, skarp videokvalitet.

Og med ingen månedlige abonnementsavgifterer Floodlight-kameraet også et enkelt salg til kunder som ønsker å forbedre hjemmesikkerheten sin, uten ekstra kostnad for kontinuerlig overvåking fra andre sikkerhetsmerker.

Nøkkelegenskaper

I tillegg til ingen abonnementsavgifter, har Floodlight-kameraet mange andre funksjoner som gjør det til et flott tillegg til kundens smarthjemsikkerhetssystem.

Høy videokvalitet

Yale har lenge vært en favoritt for sine sikkerhetskameraer, og Floodlight-kameraet er ikke annerledes. Med 1080 FHD videokvalitetkan brukere overvåke hjemmet og hagen sin med klarhet, slik at huseiere kan sjekke inn når som helst med skarpe, klare opptak.

Flere lysmoduser

Floodlight-kameraet utnytter også fordelene med lys for å tillate huseiere å overvåke hjemmet sitt under alle lysforhold. Yales nye utgivelse gir flere lysmoduser for å konfigurere lysstyrken til maksimalt 2000 lumensom sikrer at brukere kan overvåke omgivelsene sine i lavt lysforhold.

Fullt tilkoblet og tilpassbar

Produktet er fullt tilpassbart med justerbare bevegelsesområder, slik at huseiere kun kan overvåke de spesifikke områdene de trenger. Hvis det oppdages bevegelse i denne regionen, sendes varsler direkte til brukerens smarttelefon, samtidig som opportunistene skremmes gjennom en 110dB innebygd sirene og sterkt flomlys.

Smart funksjonalitet

Og ved siden av Floodlight-kameraets høye videokvalitet, lysmoduser og tilpassbare fordeler, har den nye utgivelsen også smart funksjonalitet, som drives via Wi-Fi-tilkobling gjennom Yale View-appen. Huseiere kan eksternt overvåke hjemmet sitt ved hjelp av smarttelefonen, sjekke inn når som helst på dagen eller natten.

Og i tillegg tilbyr den nye utgivelsen også andre systemfordeler som f.eks toveis snakksom lar brukere eksternt snakke gjennom kameraet til besøkende, både velkommen eller ikke.

Lett å lagre opptak

Floodlight-kameraet lar brukere registrere enhver mistenkelig aktivitet, som enkelt kan lagres når du bruker Micro SD-kortspor. Denne støtter opp til 256 GB lagringsplasstilsvarende 10 dager med opptak ved opptak uten stans, selv om produktet kan tilpasses til kun å ta opp når kameraet utløses, for eksempel.

Langvarig holdbarhet

Yale-ekspertene har også levert i produktets holdbarhet. Med en IP65 værklassifiseringer Floodlight-kameraet godt forberedt for det våte og vindfulle britiske været, noe som gjør det egnet for bruk hele året.

Med en rekke smarte funksjoner og sikkerhetsfordeler er det nye Floodlight-kameraet et flott tillegg til sikkerhetsporteføljen din, slik at du kan tilby et trygt, sikkert og smart tillegg til kundenes hjem.

Yale Floodlight Camera er tilgjengelig for kjøp for £169,99 direkte fra Yale Store eller våre utvalgte handelspartnere.

For mer informasjon, vennligst snakk med Yale Account Manager eller besøk deres nettside herKilde