Z-Wave Alliance fremmer forbedret sertifisering for neste generasjons Z-Wave-enheter

Sep 14, 2022 | Smarthus


Med 3000+ sertifiserte produkter i økosystemet, sikrer den nye Z-Wave Plus v2-sertifiseringen enda sterkere interoperabilitet, sikkerhet og enkel installasjon for sluttbrukere

AUSTIN, TX – 10. juli 2019 – Z-Wave Alliance, en global medlemsorganisasjon dedikert til å fremme den populære Z-Wave trådløse smarthus-protokollen, avduker detaljer om Z-Wave Plus v2-sertifiseringen designet for enheter bygget på den nye Z-Wave 700-plattformen. Den oppdaterte sertifiseringen vil gi en betydelig forbedret forbrukeropplevelse ved å kreve inkludering av SmartStart, en oppsettfunksjon som virkelig vil bringe plug and play til forbrukernes smarte hjem.

Ved å fjerne kompleksiteten i installasjonen kan SmartStart-aktiverte huber gjenkjenne alle SmartStart-aktiverte tilbehørsenheter, som en lås eller lys, med en rask appskanning av QR-koden. Med SmartStart er enhetens informasjon allerede satt opp inne i huben og sammenkoblingen er fullført før en forbruker legger til et produkt – alt oppsettet skjer bak kulissene, noe som drastisk forkorter og forenkler produktoppsettprosessen for forbrukere. Etter hvert som flere og flere enheter som bruker Z-Wave 700-plattformen slippes, vil SmartStart bli en allestedsnærværende funksjon for alle Z-Wave smarthus. Ytterligere oppdateringer for sertifisering av Z-Wave 700-baserte enheter inkluderer et krav om enhetsidentifikasjon gjennom et LED-lys på hvert produkt for å gi brukerbekreftelse på at riktig enhet er konfigurert i en hubs app.

Støttet av Silicon Labs og Z-Wave Alliance sammen med deres 3rdfesttestfasiliteter, vil disse sertifiseringsoppdateringene tillate Z-Wave å forbli ledende innen interoperabilitet for smarte hjem. Nye huber / gateway-enheter bygget på Z-Wave 700-plattformen vil være nødvendig for å støtte alle enhetskategorier, inkludert sensorer.

Denne oppdaterte Z-Wave Plus v2-sertifiseringen setter også enda et søkelys på cybersikkerhet og sikkerheten til Z-Wave-nettverket. I april 2017 stemte Z-Wave Alliances styre for å gjøre det nye IoT-sikkerhetsrammeverket, kjent som Z-Wave S2 Security, obligatorisk i alle nylig sertifiserte enheter. Z-Wave Plus v2-sertifisering vil fortsette å kreve at hver enhet implementerer det oppdaterte sikkerhetsrammeverket.

Ved midten av året lanserer Z-Wave Alliance nå over 3000 sertifiserte produkter til dags dato og har nå nærmere 500 enheter på markedet med det beste i klassen S2-rammeverk innebygd. Mitchell Klein, administrerende direktør for Z-Wave Alliance kommenterte, “Z-Wave S2 Security ble lansert i 2017 og på litt over to år har produsenter tatt utfordringen og bevist at de tar cybersikkerhet like seriøst som oss. Forbrukere bør føle den største selvtillit når de investerer i Z-Wave-enheter for smarthussystemet.»

Siden Z-Waves unnfangelse for 18+ år siden, har Z-Wave-produktøkosystemet alltid fokusert på brukervennlighet og installasjon for forbrukere. Med hver plattformoppdatering ser Z-Wave ut til å forbedre interoperabilitet og forbrukeropplevelse både for installasjon og bruk og sikkerheten til Z-Wave-nettverket. Med nye enheter bygget på Z-Wave 700 og sertifisert for Z-Wave Plus v2, vil smarthjemmet være enda enklere å installere og mer tilgjengelig enn noen gang.

For mer informasjon om Z-Wave Alliance, vennligst besøk https://z-wavealliance.org. Følg Z-Wave Alliance på Facebook,Twitterog på LinkedIn for de siste oppdateringene.

Om Z-Wave

Z-Wave®teknologi er en åpen internasjonalt anerkjent ITU-standard (G.9959). Det er den ledende trådløse hjemmekontrollteknologien på markedet i dag, med over 3000 sertifiserte interoperable produkter over hele verden. Representert av Z-Wave Alliance og støttet av mer enn 700 selskaper rundt om i verden, er standarden en sentral muliggjører for smarte leveløsninger for hjemmesikkerhet og sikkerhet, energi, gjestfrihet, kontor og lette kommersielle applikasjoner.

Z-Wave®er et registrert varemerke for Silicon Labs og dets datterselskaper i USA og andre land.

Om Z-Wave Alliance

Z-Wave Alliance ble dannet i januar 2005, og er et konsortium av over 700 ledende selskaper innen hjemmeteknologi som er dedikert til å styrke Z-Wave som standarden for trådløse smarthusprodukter. Hovedmedlemmene inkluderer: ADT, Alarm.com, ASSA ABLOY, Huawei, Ingersoll Rand Nexia Intelligence, Jasco Products, Leedarson, LG U+, Nortek Security & Control, Silicon Labs og SmartThings. Alliansens medlemmer leder markedet for hjemmekontroller, og tilbyr ledende produkter og systemer som gir økt komfort, bekvemmelighet, energisparing, sikkerhet og sikkerhet.

Pressekontakt:

Caster Communications, Inc. på 401.792.7080

Ashley Daigneault | [email protected]| (401) 651-3242

For digitale bilder logg på www.castercomm.com

Her er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...