Z-Wave Member Corner: Kvalitet, Pålitelighet, Interoperabilitet

Oct 1, 2022 | Smarthus


WiDom fortsetter å bygge fremover på Z-Wave

Denne høsten vil Z-Wave Alliance-medlemmet, WiDom, feire sitt 10-årsjubileum, en viktig milepæl for ethvert selskap i smarthus-området. Det som er enda mer tilfeldig er at jubileet faller mens selskapet deltar i Z-Wave Pavilion på Light + Building i Frankfurt, et show som de gleder seg til. Vi satte oss ned med teamet for å lære mer om hva de siste 10 årene har betydd for dem, deres siste sertifiserte produkter, og hva vi kan forvente å se fra WiDom i fremtiden.

Fra begynnelsen var WiDom innstilt på å lage produktene sine på Z-Wave-protokollen, og de opprettholder fortsatt beryktet for å lage de minste Z-Wave-enhetene over hele verden. Giorgio Galante, administrerende direktør og grunnlegger av WiDom delte «Alle våre produkter er laget i Italia, og vi er forpliktet til å opprettholde de høyeste kvalitetsstandardene, vi valgte å bruke Z-Wave på grunn av påliteligheten til teknologien. Sertifiseringsprosessen gir et autoritetsnivå og viser ytterligere kvalitetsnivået til produktene våre.»

Senest har WiDom oppnådd sertifisering for Energy Driven Switch C 7 og Smart Dry Contact Switch 7, med sine variantprodukter. Begge produktene har blitt oppgradert til 700-serien, og har vært en viktig stift i WiDom-produktlinjen. Spesielt den energidrevne bryteren har vært et populært produkt. «Når Europa kjemper mot energikrisen, fortsetter bevisstheten om energiforbruk og forsøk på å spare så mye som mulig å øke. Folk er mer oppmerksomme på forbrukt energi og produsert energi – ikke bare for tradisjonelle husholdninger, men også i industrielle sammenhenger. Vår produktlinje tilbyr løsninger for installatører, selv ved å bruke 700-serien var vi i stand til å opprettholde dimensjonene våre, noe som er avgjørende for installasjon i koblingsboksen, sier Giorgio.

Mens selskapet forbereder seg på å være en del av Light + Building, er de glade for å gå tilbake til personlige arrangementer og vise frem sine nye produkter – ikke bare de nyeste bryterne, men enda flere som for øyeblikket er i sertifiseringspipeline. Med blikket mot fremtiden ser Giorgio nøkkeltrendene i kategorien smarthus med fokus på livskvaliteten i hjemmet. “Forbrukere blir stadig mer interessert, ikke bare i energisparing, men i multisensorer og luftkvalitet som ytterligere forbedrer automatiseringsfunksjonene i hjemmet deres,” sa hun. WiDom vil på sin side fortsette å utvikle sin produktportefølje på både 700-serien og 800-serien med spesiell oppmerksomhet til det profesjonelle markedet, nye produkter er for tiden under sertifiseringsprosessen. “Våre nyeste produkter tilbyr en offline oppsettmodus som lar profesjonelle installatører konfigurere integrasjoner uten å være koblet til nettverket. Vi ser frem til å vise profesjonelle installatører hvordan disse nye funksjonene støtter deres virksomhet.”

Z-Wave Alliance vil være vertskap for deres populære paviljong på CEDIA (29. september – 1. oktober), Light + Building (2. – 6. oktober) og CES 2023 (5. – 8. januar). For å se hvilke selskaper som deltar eller for å sikre deg plass i en av paviljongene, besøk www.z-wavealliance.org.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...