Elektriker Forus

Vi dekker Forus og de andre områdene i og rundt Stavanger , og vi gjør alt fra små elektriske jobber til mer omfattende som total rehabilitering og alt i nybygg.

Vi kan hjelpe deg med alt fra å bytte en stikkontakt til å bygge om sikringsskapet ditt, montere elbil lader og planlegge og bygge ditt smarthus.

Ta kontakt for å få hjelp på Forus med elektriske tjenester, med habile elektrikere og godt humør.

Noe av det vi kan hjelpe til med på Forus

 

Rehabilitere sikringsskap

Det er mange som har gamle sikringsskap og som ønsker seg mer moderne skap med jordfeilautomater, mulighet for smarthus med mer.

Kontakt oss i Elektriker Stavanger for å få pristilbud på å bygge om eller bytte ut ditt sikringsskap med et moderne alternativ.

Montere elbil lader

Når du har elbil og ønsker en sikrere og smartere måte å lade bilen på, så monterer du en smart elbil lader som Easee eller tilsvarende. Vi har god kompetanse på dette, og vi hjelper deg med gode valg samt alt som må gjøres for at du trygt kan lade bilen hjemme, på kontoret eller et annet permanent sted.

Forefallende vedlikehold av kontakter og brytere

Over tid blir stikkontakter og brytere slitt. Hvis du oppdager at en kontakt begynner å bli svart, eller en bryter slarkete, bør du bytte disse ut.

Dette er små jobber som ofte går kjapt, og dermed koster det ikke så mye som mange tror.

Ta kontakt med oss for å få hjelp med vedlikehold av ditt hus eller bygg på Forus.

Bytte varmtvannstank

Varmtvannstanker byttes gjerne etter ca 20 år, og vi kan hjelpe deg med dette. Når du nå monterer en ny varmtvannstank så er det sterkt anbefalt at denne koples permanent i veggen, og at man ikke bruker kontakter til dette.

Sjekk av det elektriske anlegget

Feil i et elektrisk anlegg er en av de vanligste brannårsakene i Norge. Ved å få gjennomført en sjekk av det elektriske anlegget så får du vite om det er noe du absolutt må korrigere, noe som anbefales å endres på eller om alt er på stell.

Kontakt oss for sjekk av ditt elektriske anlegg på Forus.

Send en uforpliktende forespørsel

14 + 14 =