2023 Chevrolet Bolt EUV Premier Redline Edition — Videoanmeldelse

Feb 15, 2023 | Elbil og elbil ladere


Chevrolet har sett en massiv økning i salget av Bolt-plattformen sin, spesielt EUV-versjonen, og med god grunn. For EUV-startprisen på $27 200 (før insentiver), er det en fantastisk avtale i elbilverdenen. Testkjøretøyet vårt her er en fullastet Premier med alle pakkene (Redline, Sun & Sound og Super Cruise) for $36 890. For nesten 250 miles rekkevidde, en langsom, men anstendig DC hurtiglading (DCFC) rate på 50kW, forbedrede funksjoner og flott innebygd teknologi sammen med en veldig komfortabel tur, kan vi se hvorfor EUV er en toppselger i sitt segment.

Bilde med tillatelse av Tyler Boggs | CleanTechnica

For 2023 har Chevy oppdatert EUV LT og Premier trimmene for Redline Edition Trim ($495). Selv om dette ikke vil gi noe stivere fjæring eller mer kraft, gir det noen unike trimdetaljer på eksteriøret og interiøret. Eksteriørmessig fikk den oppfriskede Bolt (fra MY2022+) tilleggsmodellen, EUV, samtidig som den tilbyr restylede front- og bakfasjer. Tidligere eide vi en 2019 Chevy Bolt selv, og vi fant noen merkelige ting i løpet av vår tid med 2023 EUV. Vi la merke til at LED-frontlyktene (som var bedre enn HID-ene våre i bolten vår) pekte veldig langt ned slik at lysstrålen gjorde det vanskelig å se om natten (det ser ut til at en justering kan gjøres). En annen bekymring for oss var å ha de bakre bremselysene lenger ned i støtfangeren sammenlignet med andre kjøretøy. Noen andre produsenter har gjort dette – tidligere og for tiden – men det hadde vært fint å ha dem på baklysene. Det virket bare litt rart for oss med tanke på hvordan de forrige Boltene hadde dem høyere.

Uavhengig av disse raritetene, ser Bolts eksteriør bra ut, spesielt med Redline Edition-aksentene vår testmodell hadde her.

Bilde med tillatelse av Tyler Boggs | CleanTechnica

Den største endringen på interiøret for Redline Edition er bare skinnsetene, da de er svarte med røde sømmer. Det hadde vært fint om dashbordelementene også hadde samme røde sømmer i stedet for hvite eller svarte sømmer. Setene i denne EUV er drevet for føreren, oppvarmet og ventilert for begge forsetene (også oppvarmet bak). De føles veldig komfortable sammenlignet med 1. generasjons Bolt-seter, som jeg beskrev som “en plenstol i plast med klut.” Det er flott å se disse funksjonene til prispunktet som er Bolt EUV. Panoramasoltaket er det første for Bolt-plattformen og slipper inn mye naturlig lys, og åpningen er ganske stor. Bare vær oppmerksom på at den skjærer inn i takhøyde i baksetet også.

Når vi snakker om bakseteplass, takket være de ekstra 3 tommerne med plass sammenlignet med Bolt EV, har Bolt EUV et flott baksete. Den eneste advarselen er: pass opp for C-stolpen når du klatrer inn i baksetet, siden den sitter veldig lavt og vi fant oss selv i å treffe hodet når vi kom inn i en ut. Lasterommet er litt mindre enn i elbilen, men vi la knapt merke til det i uken med testing og kjøring til Costco.

Bilde med tillatelse av Tyler Boggs | CleanTechnica

Bilde med tillatelse av Tyler Boggs | CleanTechnica

Bilde med tillatelse av Tyler Boggs | CleanTechnica

Bilde med tillatelse av Tyler Boggs | CleanTechnica

Bilde med tillatelse av Tyler Boggs | CleanTechnica

Når det gjelder teknologi, har Bolt EUV vanlig bluetooth, Apple CarPlay/Android Auto (den er trådløs nå!), og grunnleggende sikkerhetsfunksjoner som er standard på Premier (valgfritt på LT). Men det jeg ville snakke om var Super Cruise. Testeren vår hadde dette alternativet på $2200, og selv om vi vil lagre kjøreinntrykkene våre med denne funksjonen for videoen, er det korte sammendraget at vi er imponert over systemet. Det ser ikke ut til å være like avansert som det du finner i Cadillac Lyriq eller GMC Hummer EV, men det er flott at Chevy tilbyr et slikt system når mange av konkurrentene i segmentet ikke tilbyr denne teknologien. Vi skulle ønske det var automatisk filskifte som i GMC eller Cadillac, men GM må reservere noen av disse avanserte tekniske funksjonene for de nye elbilene. (Vi kan ikke vente med å teste ut Cadillac og Hummers Super Cruise senere i år.)

Bilde med tillatelse av Tyler Boggs | CleanTechnica

Til slutt, la oss snakke om det noen vil kalle Boltens akilleshæl, som er DCFC-hastigheten på 50 kW. Etter å ha eid en 2019 Bolt med samme DCFC-hastighet, skulle jeg ønske at Chevy hadde vært i stand til å øke denne ladehastigheten (den økte AC-ladingen fra 7,2kW til 11kW), men dette ser ut til å være forbeholdt Ultium-teknologien som er kommende. Er det en avtalebryter? Ærlig talt, det er det ikke. Etter å ha lagt 21 000 miles på vår forrige Bolt, hadde vi aldri et problem med den langsommere ladehastigheten, det ville bare vært en “fint å ha” for roadtripping. Mange Bolteiere som reiser på bil vil være enige om at raskere DC hurtiglading ville være fint. Selv på alle våre bilturer til Michigan, Virginia, West Virginia og Pennsylvania fra Ohio, var Bolt en mester for roadtripping, og denne EUV ville være så veldig komfortabel, spesielt med Super Cruise.

Prismessig kan du virkelig ikke finne en annen elbil som gir deg best valuta for pengene når det kommer til rimelighet. Jeg håper flere produsenter kan gjøre det samme og produsere flere elbiler som koster et sted mellom $20.000 og $30.000. Som vi ser av tallene, selger EUV og EV ganske bra.

Vil du se hva vi synes om Super Cruise og våre kjøreinntrykk? Klikk her for å sjekke ut videoen vår og finne ut hva vi synes om 2023 Chevrolet Bolt EUV Premier Redline Edition. Takk til Chevy for å ha sendt oss 2023 Bolt EUV!

Relatert historie: Video: 2023 Kia Niro Plug-In Hybrid SX Touring Review


 


Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...