2N AppeAR-appen lar produktporteføljen visualiseres i et virkelig miljø

Mar 31, 2023 | Diverse


2N AppeAR-appen lar produktporteføljen visualiseres i et virkelig miljø

2N, den globale markedslederen innen internettaktiverte intercoms og tilgangskontrollsystemer, har lansert en utvidet virkelighet-app, 2N AppeAR, som lar arkitekter, ingeniører, integratorer og installatører se hvordan selskapets produkter ville se ut hvis de ble innlemmet i prosjektene deres.

For hvert 2N-produkt gir 2N AppeAR detaljerte 3D-modeller, teknisk informasjon, nyttige videoer og muligheten til å se dem demontert. Det muliggjør også “virtuell installasjon”, slik at arkitekter og installatører kan sikre at 2N-produktet de har valgt passer for prosjektet deres. De retter ganske enkelt telefonen mot stedet de vurderer å installere enheten, og et augmented reality-bilde av den vises på skjermen som om den var i rommet. Gjennom appen kan de så vurdere produktene for størrelse, form og plassering, samt prøve ut ulike fargevarianter.

Appen er et svar på en undersøkelse som 2N gjennomførte med arkitekter og installatører, som understreket den økende verdien som deres egne kunder legger på å få alle detaljer i bygget riktig – og spesifikt på viktigheten av design. På arbeidsplasser gjenspeiler dette konklusjonene til andre bransjeeksperter, inkludert Knight Frank, som indikerte at en av de beste arbeidsplasstrendene for 2022 var kappløpet mot kvalitetsrom, med high-end design som spiller en viktig rolle i å skape et kontormiljø som ansatte vurdere verdig pendle. Tilbakemeldingene fra 2Ns partnere var klare: Ikke bare prioriterer arkitekter og installatører veldesignede produkter, de ønsker også å forstå hvordan de vil se ut in situ før de tar en endelig beslutning.

2N AppeAR følger to andre 2N-verktøy som har vist seg å være spesielt populære blant arkitekter: 2N Virtual Experience, et 3D-animasjonsverktøy for å lette planleggingsprosessen og bidra til å sikre at den best mulige tilgangskontrollløsningen foreslås for hvert prosjekt, og 2N Project Designer, en trinn-for-trinn guide for å spare tid for partnere når de planlegger både kommersielle installasjoner og boliginstallasjoner.

Michael Nicholson, forretningsutviklingssjef for Storbritannia og Irland hos 2N, sa: «Adgangskontroll utgjør bare ca. 0,1 % av den totale kostnaden for en bygnings konstruksjon, men det er en økende forståelse av dens betydning – når det gjelder estetikk så vel som sikkerhet. Våre kunder bryr seg om flott design fordi vakre enheter øker verdien av prosjektene deres. Forståelig nok ønsker de derfor å kunne se hvordan produktene faktisk vil se ut. 2N AppeAR gjør at de ikke lenger trenger å forestille seg våre løsninger. Nå kan de visualisere dem.”

2Ns fokus på design starter helt i begynnelsen av produktutviklingsprosessen. Selskapet investerer 14 % av omsetningen i FoU, et betydelig høyere tall enn mange av de største teknologiselskapene, og prioriterer kombinasjonen av design og funksjonalitet i alle ledd. Tre 2N-produkter – 2N® IP Style, 2N® IP Verso og 2N® Indoor Touch – har nylig vunnet Red Dot Design Awards, en av de mest prestisjefylte prisene tilgjengelig for produktdesign. 2N® IP Style vant også en tysk iF-pris for produktdesigninnovasjon.

2N AppeAR er allerede tilgjengelig på Apple App Store og Google Play. En video som forklarer fordelene er tilgjengelig herKilde