Amerikanske sykehus, dyrehjem og mer tildelte $45 millioner for å øke energieffektiviteten

May 24, 2023 | Elbil og elbil ladere


Biden-administrasjonen har annonsert 45 millioner dollar i tilskudd for å hjelpe ideelle organisasjoner med å forbedre bygningenes energieffektivitet.

Søknader er åpne for 501(c)(3) status nonprofits for Renew America’s Nonprofits-tilskuddet, som er autorisert av Bipartisan Infrastructure Law.

501(c)(3)-status er en føderal betegnelse tildelt av IRS, og det er rundt 1,5 millioner 501(c)(3) ideelle organisasjoner i USA, inkludert alt fra biblioteker, samfunnssentre og sykehus til steder for tilbedelse, dyresentre, museer, ungdomsidrettsligaer, matbanker og mer.

Nonprofits sysselsetter den tredje største arbeidsstyrken i den amerikanske økonomien – mer enn 12,4 millioner mennesker. De driver også mer enn 500 000 anlegg, for det meste i kommersielle områder, hvor effektivitetsforbedringer kan redusere energibruken med opptil 30 %. De fleste ideelle organisasjoner opererer med årlige budsjetter på mindre enn $500 000, så energisparing kan potensielt bygge organisasjons- og samfunnsmessig motstandskraft og øke tjenestekapasiteten deres.

Det konkurransedyktige tilskuddsprogrammet er et første i sitt slag engasjement mellom US Department of Energy og nonprofit-sektoren, og det kommer til å bruke en aggregeringsmodell for å distribuere og administrere tilskuddspengene. DOE vil gi mellom 5 og 15 større tilskudd til ideelle organisasjoner som er interessert i å tjene som hovedmottakere eller programledere. Prime Recipients vil tildele tilskuddsmidler og gi teknisk assistanse til undermottakere for energieffektivisering. Med andre ord, det er en “nonprofits-supporting-nonprofits”-modell.

Til syvende og sist forventes hundrevis av ideelle fasiliteter å være representert på tvers av disse prosjektbuntene, og DOEs program er spesielt rettet mot å komme historisk vanskeligstilte samfunn til gode.

USAs energiminister Jennifer Granholm sa:

Ideelle organisasjoner fremmer sosial samhørighet, folkehelse, kreativitet og innovasjon – som alle er avgjørende for sterke og motstandsdyktige samfunn.

Med denne finansieringen hjelper DOE ideelle organisasjoner med å forsterke deres innvirkning. Hver dollar som spares er en dollar som kan reinvesteres i viktige samfunnstjenester, samtidig som det hjelper oss med å nå president Bidens mål om en netto-null-utslippsøkonomi innen 2050.

Alle ideelle organisasjoner som er interessert i å delta i Renew America’s Nonprofits-stipendet oppfordres til å bli med på Teaming List.

Les mer: Her er 5 viktige ting du trenger å vite om varmepumper

Foto: “Energieffektiv lyspære” av Sean MacEntee er lisensiert under CC BY 2.0.


UnderstandSolar er en gratis tjeneste som kobler deg til topprangerte solcelleinstallatører i din region for personlige solestimater. Tesla tilbyr nå prismatching, så det er viktig å handle for de beste tilbudene. Klikk her for å lære mer og få tilbud. — *annonse.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.Se Kilden