Ansell Lighting lanserer £5k felleskampanje

May 5, 2022 | Diverse


Ansell Lighting lanserer £5k felleskampanje

Installatører og grossister oppfordres til å nominere prosjekter for å vinne belysningsinstallasjon

Ansell Lighting har lansert en ny kampanje for å anerkjenne og belønne arbeidet med samfunnsprosjekter over hele landet.

Ansell Shine A Light-kampanjen vil fremheve prosjekter og initiativ, hvorav mange har gitt viktig støtte og tjenester de siste par årene, med vinneren som mottar en belysningsinstallasjon verdt opptil £5 000 for å hjelpe dem med å forbedre fasilitetene sine.

Og Ansell oppfordrer sine kunder og partnere, fra grossister til installatører og sluttbrukere, om å støtte kampanjen ved å nominere deres lokale prosjekter og spre ordet om konkurransen.

Enten det er en idrettsklubb på grasrota som trenger belysning på banen for å forlenge brukstiden, en matbank som trenger bedre belysning til oppbevarings- og distribusjonsområdene, eller et bygdehus som trenger smart belysning som passer til alt fra småbarnsgruppe til rådgivningsøkt – kampanjen er åpen for alle.

Prisen vil inkludere lyskonsultasjon og design, produkter og et bidrag på opptil 2000 pund til installasjon av en godkjent elektriker.

Nominasjoner er åpne nå, frem til fredag ​​2. septembernd. Dommerne vil deretter sette sammen en kortliste, som skal ut til offentlig avstemning, med vinneren annonsert i oktober.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting, sa: “I våre 30th bursdagsåret ønsket vi å gi noe tilbake til lokalsamfunn. De siste par årene har vært tøffe for alle, og samfunnsprosjekter har gjort en fantastisk jobb med å gi støtte, underholdning og fritidsaktiviteter til folk som trengte dem.

«Prisen er ment å hjelpe vinnerprosjektet med å transformere sine lokaler for å kunne fortsette og utvide det gode arbeidet. Vi håper våre kunder og partnere vil slutte seg til oss og legge frem prosjekter og initiativer som skal vurderes for denne kampanjen og ved å gjøre det skinne lys over noe av det fantastiske arbeidet som foregår i lokalsamfunnene våre.»

Prosjekter og initiativer bør eies, utvikles og ledes av lokalsamfunnene de betjener. Nominasjoner kan komme fra prosjektet eller initiativet selv eller fra andre medlemmer av fellesskapet.

For fullstendige detaljer, vilkår og betingelser og for å konkurrere en nominasjon, klikk herKilde